Ostalo > Razne offtopic teme :)

Visoko kvalitetna ulja???

<< < (2/9) > >>

SF2 Freak:
MA sve je to isto bitno da je masno , jedino po cemu se ulja razlikuju su po gustoci. I to je to a sada 10w40 od mobila elfa ili kauflanda isti drek.

JogFromYamaha:
stara je to stvar, rusi bosanci i srbi su poznati po tome da izraduju falsifikate
koriste kopije logotipa, flasice i ostalih oznaka tako i falsificiranu robu odnosnone samo da rade direktne kopije originala
vec i na svoju robu trpaju prepoznatljive pojedinosti zasticenih proizvoda kaj opet nije u redu

primjer pred pola godine su capili ruse koji su radili fake motul
a vidi i susjed je isto domisljat motul flasa i neko auto ulje

kolko ja znam ima dosta mjesta gdje se falsifikati daju kupiti pod original odnosno, oglasi na njuskalu, sajmovi, lokalni sverceri i sl.
ako je ponuda pre dobra da bude istinita onda je pre dobra i jako je velika sansa da je falsifikat

SF2 Freak:
Malo da dignem temu. Ljudi moji pogledajte ovo !
Ja odsada samo u Kaufland ulje pa cak i za auto. Ova ulja imaju certifikat od VW-a , među njima u kaulfland stoji uz bok sa Mobile1 i Liqui Moly itd itd

https://translate.google.hr/translate?hl=hr&sl=en&u=http://www.my-gti.com/2530/volkswagen-oil-standard-501-01-505-00-approved-oils&prev=search

JogFromYamaha:
kaj meni to znaci kad su certifikati zastarjeli
ko koristi 10w40 i 15w40 u autima jos
ako je vec 20 godina standard 5w30 0w30 5w40 0w40 i slicne gradacije
koje traze totalno drugacije certifikate gradacije i specifikacije tipa SM SL SN

di su ti acea a5 certifikati  koje trazi danas 70% automobila od 2008me

to se tak ne radi
kupujes ono kaj specificira proizvodac da ide nutra, brand proizvoda je dragom bogu svejedno
jer  svi brand proizvodi imaju ime za izgubiti
a dok kupis 5l kanistar ulja za 70-100kn i pise gore neko brand ime to onda nemoze biti original

SF2 Freak:
A tko dns ima auto najstariji 2008? Svi mi vozimo stare krame oko 2000g  vise-manje, a neki i starije. A isto tako u Kauflandu ima 0w30 za današnje standarde i kaj misliš da se politika promjenila? Sve je to isto :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju