Ostalo > Razne offtopic teme :)
Visoko kvalitetna ulja???
giannelli:
ja sam se odlucio za ovlasteni jer sam kupio auto 2007 sa 93.000km, tamo jedino radim podvozje, ulje filteri i sve sto je po meni u razumnim granicama s cijenom.
npr lambda i catalyzator nisam mjenjao kod ovlastenog jer bi cijena za kat i jeftiniju lambdu bilo ravno 10.000kn, ovako kod privatnika bi prosao za 1000kn sve zajedno, katalizator ide novi prije tehnickog u 8mj... dvije nove gume kod vulkanizera ugradene na 105.000, na 115.000 idu i prednje nove + optika kod ovlastenog servisa. pa..
iza redvnog servisa na 11000km cu odradit preventivni pregled ovjesa i kocnica tokom ljeta i ocekujem sljedeci redovni servis na 125.000km pocetkom zime i sve skupa zamjeniti sto ide. da sam opet spreman na zimu.
tako da ovjes kocnice i filtere radim u servisu a sve skuplje negdje drugdje. bitno mi je da svak pise u tu servisnu knjizicu kaj se dela da kad odlucim prodat auto sa 200.000 da se zna da je ocuvan. :glasses9:
stipe:
Znaci placas vise u ovlastenom za stvar koju bi u drugom servisu odradio za dosta manje love, da bi imao "potvrdu" da je ocuvan, tako da sljedeci vlasnik bude zadovoljan jer je kupio dobro auto?
Znaci placas vise za sljedeceg vlasnika...
Kazes gume i optika u ovlastenom?
Ti kuzis da oni opet odvezu auto "obicnom" vulkanizeru koji ce prominiti te gume, napraviti optiku, a ovlasteni servis ce ti to naplatiti i uzeti od tebe opet par sto kuna za uslugu...
Ja jos nisam vidio ovlasteni koji ima stroj za gume i optiku...
giannelli:
Gume radim kod vulkanizera Ďuraš, a optiku rade kod nas i u Opel servisu Auto Dubrovnik te na Grudi kod Renault servisa. Sa garancijom za razlicita vozila. Eto nisam siguran za Euro Daus no nije problem provjeriti.
JogFromYamaha:
ja sebi sve radim doma sam
odnosno dam si raditi spur i montirat gume jer je to radit doma jebada i neisplativo
predracun i racun je za firmu i firmin auto kolko kosta jebe se meni
al da je 10000kn za kuplung previse to stoji
Booster 1:
U ovlasteni se jedino isplati ic ako je auto pod garancijon ostalo zajebi oni mogu stavljat cjene kako in prne a nece nista bolje napravit od koga drugog cak i gore jel ih nije briga za nista oni ce dok je novih auta posla imat boli njih neka stvar oce li ti sta razhebat zato je bolje u nekog privatnika
Poslano sa mog SM-A500FU koristeći Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju