Ostalo > Razne offtopic teme :)

Visoko kvalitetna ulja???

<< < (6/9) > >>

stipe:
ja vozim pola 1.2tdi 2011g

bio je pod garancijom pa sam isao u ovlasteni da mi promine ulje i filter ulja...

srica pa sam trazio ponudu prije izmjene

ulj, filter ulja, rad - 1557kn!!!

nasmijao sam se, posalo ih u k**ra* i njih i garanciju, otisao kod frenda koji ima servis, pogledali koju specifikaciju ulja polo ima (vw 504.00 i 507.00)

on prodaje WOLF ulja, izmjenili ulje, platio 400kn i pici dalje :)

bitno je da zadovoljava specifikaciju sa liste, a lipo pise

volkswagen approved oils

znaci da su ta ulja bila na tesitarnju i zadovoljila uvjete, ako su njihma, dobra, dobra su i meni :D

giannelli:
skup ti je taj servis za dizela.

meni na 1.2 htp fabia, castrol 5w30, filter, svijecice plus rad i sve 750kn.

stipe:
ma nisu normalni sa tim cijenama...

a kao ako je stariji od 4god, imaju akciju 4+ u kojem je servis isto tako oko 750kn...

opet previse

giannelli:
moj je star 4+  :laughing3:

a pitam za katalizator, kod njih, Euro Daus. nisam promislio da ide skupa sa ispusnm granom... ugl lambda sonda iza CAT (ona jeftinija) u servisu 1800kn, kod Tokića univerzalna Bosch LS07 450kn.

katalizator Euro Daus, 8100kn, univerzalni kod Tokića 650kn + montaza (razanje i varenje) 150kn = 800kn

ali kad mi je frajer reko 8100 gledam je li me zeza... pa kaze ide ti skupa sa granama.  :sad1:

JogFromYamaha:
razlkika ti je u katalizatorima ogromna
ovaj orginalni e raden na projektiranju od 160000km koje mora drzati jer tolko garantiraju na njega
ovaj zamjenski kak su oni JVP poljski ti imaju garanciju mjesec dana i to ti je jedan tehnicki zbog manjka materijala

al 8 kila kuna je kak got okrenes pre skupo rade svake godine montirati za 450kn jvp i vozi

a kakvo je to mjenjanje ulja od 1600kn da je meni znati
ulje kosta kanistar 230kn i to orginalnog, filter ulja orginalni je oko 160kn
cep je 15kn
sta su jenjali ulje 6 radnih sati po 250kn?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju