Općenito > Generalno o skuterima
Aprilia sr 150-info
Shuco:
--- Citat: eladio - 30 Rujan, 2008, 22:20:07 ---za taj novac tesko (citaj nikako) ces naci gp1 :dontknow:
--- Kraj citata ---
imam ja al malo vise od 10000kn ja sam hocu svoje novce izvuc kolko me doso i ak to dobijem dajem ga odmah.. a srka je ok...
dhorvat:
"Malaguti F12" je kupio SR150 crvenu, malo je zguljena sa jedne strane, mašina u urednom stanju, brijem da je oko 9 soma dal. Jedino je remen bil gotov i sad je puknul. A unatoč potrošenom remenu nisam ga mogo dobit na ubrzanju, bili smo isti. Fakat predobro ide! Sad kad stavi novi remen gore mogu se lagano j*** sa svojim Roxom. :'(
harold the homeboy:
sorry kolega al ta srka neide...dogover je termin sa ti deckom kad ja dolazim po nju... sad ak ju do srijede ja neuzmem tvoja je...tak da neispadnem pi*ka i kazem da ju ja uzimam a nakraju ju neuzmem...trebo bi u ned ic po nju decku sam dao kaparu i vrijedi do srijede a onda se dalje prodaje.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
area mf:
ma aprilia ti je bog,malo natjuniraš i ide ko zmaj :toothy3:
srkii:
--- Citat: harold the homeboy - 10 Listopad, 2008, 03:40:38 ---sorry kolega al ta srka neide...dogover je termin sa ti deckom kad ja dolazim po nju... sad ak ju do srijede ja neuzmem tvoja je...tak da neispadnem pi*ka i kazem da ju ja uzimam a nakraju ju neuzmem...trebo bi u ned ic po nju decku sam dao kaparu i vrijedi do srijede a onda se dalje prodaje.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
--- Kraj citata ---
nem frke
svejedno sam odgodio kupnju motorceka do sljedece godine :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju