Tehnički kutak > Tuning skutera
Rupe u ubrzanju Aprilia SR 50
doca989:
Danas je na redu dosao karburator za ciscenje. Nabavio sam sprej to i nije neki problem,produvacu lepo sve dizne. :)
U pitanju je karburator dellorto PHBN 12hs.
E sad,da li su velicine dizni sve kako treba da budu ne znam.Ako mozete da mi pomognete oko toga.....na slici sam ispisao koje su velicine i koja. ???
Igla je stavljena na poslednji zarez gore,sto znaci da je na najsiromasnije....da li je to ok sa ovim diznama?!
Postoji jos jedna zabuna a to je gde se ubada crevo od ulja na karburator,cemu sluzi.....takodje sam obelezio na slici. ::)
Srafovi za ler gas i mesavinu mislim da su u redu. :)
doca989:
Niko nista? ???
robyakarider:
za dizne ne znam, a ulje ide tamo di si obiljezio
doca989:
Ja da se javim samo,ocistio sam karburator bez problema,filter vazduha stavio nov jer se onaj bukvalno raspao....namontirao sve,karburator nastelovao jos ostaje samo prenos da pogledam....i dalje se javlja ona rupa u ubrzanju,ali to ce verovatno nov remen i centralna da rese :)
Brzinu sam merio GPS-om i maksimalno sam mu izvukao 90km/h jer nemam duzi pravac i mislim da je to sasvim solidno,a cujem i osecam da tek posle 70km/h pocinje da radi kako treba i pocne da izvlaci maksimum iz masine....:) tako da kad bi brze ubrzavao izvukao bi mu i vise...ali je to opet do oprugica na kvacilu i centralne :)
avr freak:
centralni remen ti je za poslje/ krajnju, on ti nema veze sa startom.. fedriči kvačila tu igraju ulogu i neko ti je rekao da možeš malossi žute iako svejedno.
Počekaj remen pa javi.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju