Općenito > Generalno o skuterima

Gp1 250 vs. vxr 200

<< < (5/7) > >>

zoki_NRG:

--- Citat: PAVOPUSKA - 29 Rujan, 2008, 20:54:03 ---evo ovako, derbia sam uzo prije par dana......pre pre pre zadovoljan sam, evo danas sam se jedva skinio sa njega, keve mi pere ko blesav. sve pohvale (jedino plastika malo u kur*u al jbg) kad sjednes na njega zaboravis na to, btw ja sam ga danas prao cca 125-130 i jos je mogo al nisam htjeo posto je nov, a najbolje od svega je kad ga parkiras na rivu a 20 ljudi oko njega  :glasses9: :toothy12:

--- Kraj citata ---
sad svi znaju kako je meni kad dojdem u kafic ili u skolu, odmah svi oko mog motora...
al jbg...da je pila, je pila je  :laughing9: :laughing6: :laughing6: :laughing3: :laughing3: :laughing11: :laughing11:

Drnda:

--- Citat: zoki_NRG - 30 Rujan, 2008, 20:25:13 ---
--- Citat: PAVOPUSKA - 29 Rujan, 2008, 20:54:03 ---evo ovako, derbia sam uzo prije par dana......pre pre pre zadovoljan sam, evo danas sam se jedva skinio sa njega, keve mi pere ko blesav. sve pohvale (jedino plastika malo u kur*u al jbg) kad sjednes na njega zaboravis na to, btw ja sam ga danas prao cca 125-130 i jos je mogo al nisam htjeo posto je nov, a najbolje od svega je kad ga parkiras na rivu a 20 ljudi oko njega  :glasses9: :toothy12:

--- Kraj citata ---
sad svi znaju kako je meni kad dojdem u kafic ili u skolu, odmah svi oko mog motora...
al jbg...da je pila, je pila je  :laughing9: :laughing6: :laughing6: :laughing3: :laughing3: :laughing11: :laughing11:

--- Kraj citata ---
da sam ja tamo i ja bi slinio pokraj njega .. :toothy12:

PAVOPUSKA:
btw, dok guram lagano motor na prednjem disku mi zacvili na jednom mjestu a u voznji nista. sta bi to trebalo znacit?:icon_scratch:?!

Tommek:

--- Citat: PAVOPUSKA - 30 Rujan, 2008, 21:36:23 ---btw, dok guram lagano motor na prednjem disku mi zacvili na jednom mjestu a u voznji nista. sta bi to trebalo znacit?:icon_scratch:?!

--- Kraj citata ---

ne sekiraj se bilo je i meni to na gileri staroj 3 dana :D
proce :D

playmaker:

--- Kraj citata ---
Samo ti tako i dalje pa ces vidit kad nebude tija ici priko 100 kmph pa ces se pitat u cemu je problem. Skuter je jos u razradi i nebi ga treba vozit preko 70-80 kmph sve dok ti ne skinu blokadu sa rucice gasa na servisu na 1000km.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju