Općenito > Generalno o skuterima
Stari ili novi VX
steeef:
sa dobrim gumama i zdravim ovjesom i kad upoznaš skuter i njegove ciklističke mogućnosti voziš se kak oćeš..
giannelli:
prij vxra sam imao yamahu dt125 i nrg power pa vxr. onda mx125 zip50 sr50r i opet kupio vxr. pa sam se napokon odlucio uzet beverly 200 i nakon njega sam imao sr125.
na kraju mi se sr125 pokazao najlaksim za odrzavati i najmanja ulaganja u motor. :dontknow:
po meni novi model runnera mi bolje lezi u voznji.
Josip-98:
Po meni je skup ovi runneri sa linka
Da je tvornicko stanje sa naljepnicama prvi drugi vlasnik bez puno razmisljanja bi i 10 000 kn da, a to da se pedesetke prodaju za 7000,8000 kn no comment.
Kupi starijeg runnera to je moj savjet a sad sta ces ti ucinit neznan
Po meni neke cijene vx starij model ne lose stanje original donekle do 10000 kn, a vx/st novij negdi do 14000 kn racunaj da su ovo motori u stanju pali vozi ucini prijepis
ditek:
dobro onda smo ja i pralas usanjali da base i vx idu isto.. nije da sam sreo valjda 5 vxova i il sam ih namazo il su bjezali minimalno.. isto tako meni i corectoru laze gps pa sr150 mrtva serijala ide max 105 gps kolko ide i runner s drevom..
i nije da me onil pokopa a vxr-om.. ja na srki nabirem 80-90-100 a on kraj mene se igra s gasom skace ko zeko :icon_biggrin:
kad motor neide najlakse rec nije uredna masina, ja ne vidim kaj nije uredno na srki. remen je nov oem piaggio.
uglavnom i da sr ide "kak treba" opet nije bog zna kaj jaci od basea.. i da, govorim o jebeno slozenom i nastelanom baseu, ne o nekoj nakaradi sa povarenim zxom i dvanajsticom..
za vxra s multicem mogu vec rec da lijepo ide i da mu base nemoze prismrdit al sve ispod toga je g#vn% :icon_thumright:
JosipMarijanovic:
--- Citat: ditek - 17 Siječanj, 2016, 22:13:35 ---dobro onda smo ja i pralas usanjali da base i vx idu isto.. nije da sam sreo valjda 5 vxova i il sam ih namazo il su bjezali minimalno.. isto tako meni i corectoru laze gps pa sr150 mrtva serijala ide max 105 gps kolko ide i runner s drevom..
i nije da me onil pokopa a vxr-om.. ja na srki nabirem 80-90-100 a on kraj mene se igra s gasom skace ko zeko :icon_biggrin:
kad motor neide najlakse rec nije uredna masina, ja ne vidim kaj nije uredno na srki. remen je nov oem piaggio.
uglavnom i da sr ide "kak treba" opet nije bog zna kaj jaci od basea.. i da, govorim o jebeno slozenom i nastelanom baseu, ne o nekoj nakaradi sa povarenim zxom i dvanajsticom..
za vxra s multicem mogu vec rec da lijepo ide i da mu base nemoze prismrdit al sve ispod toga je g#vn% :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Tipicni blek trofi hejter... :P
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju