Općenito > Generalno o skuterima

Stari ili novi VX

<< < (4/13) > >>

firkefica:
fino izgleda prvi vx  :frajer:

--- Citat: Corector - 16 Siječanj, 2016, 23:32:56 ---
--- Citat: firkefica - 16 Siječanj, 2016, 22:26:37 ---
--- Citat: Corector - 16 Siječanj, 2016, 22:08:29 ---Uzmes starog VXa, i onda kulturno slozis 300ie masinu gore i vozis se.

--- Kraj citata ---
a to ce bit nikad... osim clana 209

--- Kraj citata ---

Da, u pravu si.

IE = Impossible Engine za vecinu.

Ak me to odusevi  :icon_scratch: , bit ce jos jedan.

--- Kraj citata ---
kj se onda selimo tebi u garazu?  :jerk:

Josip-98:
Ovaj 2001 godiste 1050 e je neki bahati prodavac, vec je na oglasu sigurno godinu dana, a ovaj prvi miš siva pitura cini se dobar. Nisan zna da ovako drze cijenu ne registrirani racunaj da bi te taj s prijepison registracijon i takvin ludostima ispa 10 iljada, prominit ulje filter ulja i tako otislo bi novcica

Tomi_ZG:

--- Citat: onil94 - 16 Siječanj, 2016, 20:30:51 ---Ako imas A1 onda ok ali samo opet nije neka velika razlika, ali ako imas viska love i oces tako nesto samo daj  :frajer:

--- Kraj citata ---
Kak nije razlika?
Pa vx naspram 50ke leti,ide bolje nego base setup,a troši 3.5 litre i voziš se na velikoj tablici.
A ove priče da je base brži od 125 4t lc i 150 2t ac(pogotovo s variomatom) i da nije razlika su gluposti,ja govorim o zdravim skuterima koji idu onak kak moraju ić

ljubo46:
Tako je, ja sam nekad davno s mhr replicom i yasuni r-om opet bio sporiji od roxa s 150ac masinom i multivarom, obje masine su bile kako treba ustelane,  doduse nije bila jako velika razlika ali opet je ac bio brzi, i u susu i na krajnjoj. :icon_thumright:

jedino je bila velika razlika u tezini sofera, trebali smo se zamjeniti vjerujem da bi onda bilo drugacije..hahaha :laughing7:

ditek:
vx ide isto ko dobro slozen base setup  ;D isprobano vise puta..  cak i ak je vx brzi (a nije do 85kmh) razlika je minimalna.. isto tak i sr150 serijala.. tako da ko je imo dobar base nek ni ne pomislja na tak nekaj.
e sad stvar je kaj covjek voze 50tku serijalu, i u usporedbi sa njom vx i sr150 bas lete   :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju