Tehnički kutak > Tuning skutera
Speefight 2 variomat
ArminB:
Imam serijskog speedfighta sa blokadama (2009) i hocu malo da mu pojacam start. Sad cu za par dana skinuti blokadu sa auspuha i planiram kupiti novi variomat pa sta mi preporucujete? Nesto najjeftinije samo da smaknem ovaj fabricki jer je uzas :help:
Phantom F-12:
malossi multivar,polini speedcontrol stage 6 sport pro variomat cjene za novog su oko 500 kn
al vidio sam i od motoforce variomat novi za 300 kn tako nesto al neznam kakav je
Koje rolice imas gore?
SrkiB94:
ja mislim da se malossi multivar pokazao kao best buy u tom segmentu već dugi niz godina.
Po meni je najjednostavnije njega kupiti u kombinaciji sa lakšim rolicama,polini plavim klizačima koji ne ispadaju i onaj bijeli centralni feder što dođe uz njega pokloniti punici za gulaš :toothy9: :toothy9:
ArminB:
--- Citat: Phantom F-12 - 13 Siječanj, 2016, 19:46:52 ---malossi multivar,polini speedcontrol stage 6 sport pro variomat cjene za novog su oko 500 kn
al vidio sam i od motoforce variomat novi za 300 kn tako nesto al neznam kakav je
Koje rolice imas gore?
--- Kraj citata ---
Imam serijski variomat pa je valjda 16x13 8g ako se ne varam, start je uzas. Treba mu dosta da krene, a krajnja 70 i to jedva.
--- Citat: SrkiB94 link=topic=103915.msg1247553#msg1247553
date=1452750751 ---ja mislim da se malossi multivar pokazao kao best buy u tom segmentu već dugi niz godina.
Po meni je najjednostavnije njega kupiti u kombinaciji sa lakšim rolicama,polini plavim klizačima koji ne ispadaju i onaj bijeli centralni feder što dođe uz njega pokloniti punici za gulaš :toothy9: :toothy9:
--- Kraj citata ---
eh hvala vama na odgovorima sad samo treba naci malossi multivar, pase li sa minareli masine?
FeZox-team:
ne pase ti od minareli masine, bas trazi za sf2
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju