Tehnički kutak > Tuning skutera
Malaguti f12 tuning
miha12357:
--- Citat: Phantom F-12 - 22 Veljača, 2016, 10:19:08 ---A linearne polutke od motoforce
--- Kraj citata ---
isplati se..
Phantom F-12:
Hvala puno sad moram samo nac sve to da slozim motor :icon_thumright:
Tomi_ZG:
--- Citat: Phantom F-12 - 21 Veljača, 2016, 12:43:44 ---Msm sad je glupo mi uopce bit na forumu kad ce me smatrat klincem
--- Kraj citata ---
Gle ja bi bio sretan da sam klinac
Stvar je u tome da bi ti malo ovo malo ono,replika pa due+ pa stage6 auspuh,a pitanje je kaj ćeš od toga uopće kupit i složit,uz to kupuješ alata za 500eura,ja sam s 15 godina vozio bicikl kakvi skuteri,no dobro takva su vremena samo nemoj poginut
I ostavi se due+ jer za taj setup složit trebaš 1000eura,znanja sigurno nemaš za to uštelat(a to nejde po forumski mi ti govorimo ti štelaš) jer nek ti se to zaguti jednom-dvaput cvika u roku odma,uz to takav setup ide u šusu ko runner 180 cvajo taman da na groblju završiš za nekog poput tebe
miha12357:
bez alata nema zanata....prvo si to nabavi pa mozes sarafit...a i sto tomi kaze nema nista iz toga ak neznas nastelat...mozes si samo stetu napravit....a i uz to treba ti posteni ovjes postene kocnice jel s tak cime nebus stao kak mislis...jedna greska je dovoljna i nema te :frajer:
ak imas srece budes se samo strgo
Phantom F-12:
Sta sve trebam sve al nadamo se da ce bit gotov do ljeta a koje kocnice da uzmem?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju