Tehnički kutak > Tuning skutera
Malaguti f12 tuning
Phantom F-12:
Hahahah koji kralj :headbang:
SF2 Freak:
Budi vesel sa 90gps-a Tak idu manje vise svi skuteri. Bitniji je start kada ti negdje stanec da ne radis koloncinu dok ti krenes.
JosipMarijanovic:
--- Citat: Phantom F-12 - 21 Veljača, 2016, 12:43:44 ---Msm sad je glupo mi uopce bit na forumu kad ce me smatrat klincem
--- Kraj citata ---
Svi koji ti kazu da imaju 50 kubika skutere i idu preko 110+ lazu. Postoje skuteri koji idu tom brzinom ali takvih je na ovom forumu jako malom a i opcenito u hr.
SF2 Freak:
Točno to , to kaj skuteru piše na vuri 120 je totalno netočno. Stavi mob u džep i stisni gas pa vidi realnu vrijedost.
Za 110kmh treba i puno para i puno znanja.
pralas:
90 kmh po gps-u je i vise nego dovoljno za 50-ku.I ovi sto slazu jače setupove nikada ne idu na krajnju nego da ispaljuje i pravi zabavu po cesti.
Ja kad sam slagao high midrace i uopće mi nije bila vazna krajnja,nego da ima jebeno ubrzanje do nekih 80 kmg i toe to,nisu to skuteri za obaranje brzinski rekorda.
A izmedu ostalog jako je rizicno voziti na takvom skuteru preko 100 po gpsu.Ja sam imao novog swapanog VX-a i na nekih 115-120 po gpsu u zalegnutom polozaju mi uopće nije bilo ugodno voziti.Sve se nekako savija i uopće se ne osjecas sigurno.E sad zamisli koliko 50-ka ima losiji ovjes i manju tezinu od VX-a a ti bi jurio.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju