Ostalo > Svijet računala i mobitela
Kupnja mobitela!
Tomi_ZG:
Da, 2160p@30fps
Dino-X race:
Hm..neki problemi na G3 se javljaju. Neki dan mi se sam od sebe poceo paliti gasiti..a danas ga nisam mogao otkljucati..kad probudim ekran ne stignem unesti uzorak odmah ugasi ekran... Zasto je to poceo raditi jel zna tko?
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
balicdim:
Za paljenje i gasenje neznam problem al za nemogucnost otkljucavanja ti je problem u proxy senzoru
Najbezbolnije ti je puknit hard reset, ako nastavi pozvat se na garanciju ako je ima
Poslano sa mog LG-D802 koristeći Tapatalk
Dino-X race:
Proxy senzor? Hard reset sam napravio prije ovoga sa otkljucavanjem... A kad se gasio i palio cini mi se da nije imao sugnala, jel moguce da je to radio dok je pokusavao naci mrezu? Imao sam u njemu i neku mikro sd karticu od 2 gb na kojoj je pisalo nokia, maknuo sam sad i nju. Mozda je ona izazivala takve gluposti...
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
balicdim:
proxy senzor tj. proximity senzor ti je na vrhu sa lijeve strane kad se gleda "licem u lice" mobitel
kolega mi je imao problem na G2 i nije mogao nikako otključat mob pa ga malo (doslovce) protrese pa radi i tako non stop dok ga nismo rastavili i očistili. Naime imao je neku dlačicu koja je "drkala" senzor
moguće da i ti imaš taj problem da ima nešto između display-ja i senzora a moguće da je neka sw greška
testiraj proxi senzor na sistem
3845#*855#
ALC Proximity test
pa rukom prelazi u gornjem dijelu ekrana
standardna dnevna svjetlost se kreće u vrijednosti od 25-40 (zlatna sredina sobnog svjetla oko 30-35) pa prisloni ruku baš na ekran i mora pisat NEAR ako je sve ispravno
koju verziju sustava imaš?
micro SD kartica nebi smjela imat nekog utjecaja na rad tj. na paljenje i gašenje uređaja, jedino ako je neka koja šteka pa uređaj prima i gubi signal kartice i dolazi do preopterećenja čitača kartice i gasi mobitel te ga pokušava "smirit" resetiranjem uređaja
edit:
umjesto 3854 treba upisat 3845#*855#
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju