Tehnički kutak > Tuning skutera
minarelli - uljna pumpa
dhorvat:
malo si se zabunil. Govorili smo o začepljivanju rupe i reko sam da stavi pumpu na mjesto al da ju ne stavi u pogon. Sad reci da to nije najjednostavnije? Kud bude s pumpom? U smeće? Nek stoji ak ne smeta.
Jel sad kužiš ili i tebi pismeno poslat na kućni? :toothy3:
2TDottore:
--- Citat: RimSo - 03 Listopad, 2008, 23:59:46 ---Je..pa ja sam i radim mješavinu.. :icon_tongue: :icon_tongue:
Nego dok sam to skidao malo je prašine i zemlje upalo u tu rupu jel kaj smeta ?
Inače uskoro ide zamjena ležajeva C4 pa će se i očistit..
--- Kraj citata ---
Nebi trebalo osim ak ti nije uletio i koji kamencic. ;D Al ak ubrzo mijenjas lagere nebu nis bilo.
2TDottore:
--- Citat: dhorvat2 - 04 Listopad, 2008, 00:01:04 ---malo si se zabunil. Govorili smo o začepljivanju rupe i reko sam da stavi pumpu na mjesto al da ju ne stavi u pogon. Sad reci da to nije najjednostavnije? Kud bude s pumpom? U smeće? Nek stoji ak ne smeta.
--- Kraj citata ---
Gle.to je jednostavnije ali nekuzim sta ce ti pumpa kad ju ne koristis.Sta nije ju bolje skinut i uz to dobit malo na snazi.Nije puno al koristi.
RimSo:
--- Citat: dhorvat2 - 04 Listopad, 2008, 00:01:04 ---malo si se zabunil. Govorili smo o začepljivanju rupe i reko sam da stavi pumpu na mjesto al da ju ne stavi u pogon. Sad reci da to nije najjednostavnije? Kud bude s pumpom? U smeće? Nek stoji ak ne smeta.
--- Kraj citata ---
Ma da skužil sam..inače poskidam lepo zupčanike sve i samo vratim gornji dio pumpe prosto samo da začepim rupu a možda i neki poklopac od Al iskemijam ili tako neš slično...
--- Citat: 2TDottore - 04 Listopad, 2008, 00:02:15 ---
--- Citat: RimSo - 03 Listopad, 2008, 23:59:46 ---Je..pa ja sam i radim mješavinu.. :icon_tongue: :icon_tongue:
Nego dok sam to skidao malo je prašine i zemlje upalo u tu rupu jel kaj smeta ?
Inače uskoro ide zamjena ležajeva C4 pa će se i očistit..
--- Kraj citata ---
Nebi trebalo osim ak ti nije uletio i koji kamencic. ;D Al ak ubrzo mijenjas lagere nebu nis bilo.
--- Kraj citata ---
Ma da..nema kamenčića nego bilo neke prljavštine na deklu pa poslije skidanja osulo se ko stijena.. :laughing3: :laughing3: :laughing3:
dhorvat:
--- Citat: RimSo - 04 Listopad, 2008, 00:06:09 ---
--- Kraj citata ---
Ma da skužil sam..inače poskidam lepo zupčanike sve i samo vratim gornji dio pumpe prosto samo da začepim rupu a možda i neki poklopac od Al iskemijam ili tako neš slično...
--- Kraj citata ---
Ma nisam se na tebe "deral". Dottore me pak je#e u zdrav mozak a dobri smo si! :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju