Tehnički kutak > Tuning skutera

minarelli - uljna pumpa

<< < (2/16) > >>

HoX-Sr:
evo alfa je stavio slikicu , ova prva, znaci komadic cjevcice , saraf unutra i stegnuto selnicom

robert:

--- Citat: 3alfa3 - 28 Rujan, 2008, 23:13:26 ---

--- Kraj citata ---
svaka vam dala :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
baš mi žao onoliko tts-ulja na parkingu jakuševca! :sad1:
uz pomoć onog švercera što deala stihl i tomos djelove koji je imao i ulja (stihl) sam došao doma bez većih problema! 100ml na 5 litara i mirna bosna

dhorvat:

--- Citat: robert - 28 Rujan, 2008, 23:00:24 ---...kako najbolje začepiti onaj dio na fergazeru na koji ide crjevo ulja?

--- Kraj citata ---

Misliš onaj dio na fergazeru na koji ide crijevo iz uljne pumpe...?

Ja sam to frendu na Yamahi Spy lijepo riješio i niš ne zajebava već par godina:

- to tanko crijevo koje ide sa uljne pumpe u frgu otpojili smo od uljne pumpe i našli šeraf koji paše unutra po debljini i zašerafili ga. I to je zadihtano  :icon_thumright:

ive_91:
sraf m6 i selnom stegnuli. nemrda nikamo od 4 mj.

2TDottore:
necu ti previse pametovati ali ja dok pumpa radi nebi ju nikad odspajao.kolko se put meni dogodilo da mi se ulje koje kosta preko 150kn litra prosipalo pa sam isto popizdio i doslo mi je da scupam sve kaj se tice pumpe sa motora al ipak kad sam razmislio da kad se svaki dan vozis sa tim motorom i moras svakih par dana kad ides na benzinsku sam radit mjesavinu a neces to ulje nikad izmjesat dobro u rezervaru ko pumpa odustao sam od toga.To ti je moje misljenje.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju