Općenito > Propisi
vožnja bez kacige- žalba
balki:
...a mogo si dat tih 500kn vise i uzet kacigu koja ti se zdopada pa bi ju rado nosio na glavi a ne izbjegavao ::)
Ivan46:
--- Citat: marac0304 - 13 Prosinac, 2015, 12:43:23 ---
--- Citat: giannelli - 13 Prosinac, 2015, 11:09:14 ---jedino se mozes zaliti naneki razuman razlog, kao npr nemas odakle platiti, ili da zelis platiti na rate, zelis da ti se umanji kazna ako je prvi put (pa se vjr i odgodi) itd..
--- Kraj citata ---
uf, kad bi mi barem bilo prvi puta, par puta su me kaznili u autu :S
--- Kraj citata ---
onda nemoras ni pisati zalbu,posto si vec bio kaznjavan.
zalba se samo uvazava,ako nisi imao nikakav prekrsaj,dobijes ukor grada .
plati 500kn i gotovo,druge nema.
JogFromYamaha:
Plati 500kn odma jer ce ti se zalba odbit
Dobit ces punih 1000 kn + 350kn sudskih troskova
Nemas se zaliti na nista razumno jer si napravio cisti prekrsaj a odbijanje placanja kazne se pprakticira samo ako je olaka okolnost i iznos do 500kn
Samim time kaj si se vozio bez kaciga ugrozio si svoju i tudu sigurnost i da se nesto desilo ni osiguranje ti nije duzno nista placat.
Ppamet u glavu i prestani se zejebavat.
marac0304:
--- Citat: JogFromYamaha - 15 Prosinac, 2015, 13:34:17 ---Plati 500kn odma jer ce ti se zalba odbit
Dobit ces punih 1000 kn + 350kn sudskih troskova
Nemas se zaliti na nista razumno jer si napravio cisti prekrsaj a odbijanje placanja kazne se pprakticira samo ako je olaka okolnost i iznos do 500kn
Samim time kaj si se vozio bez kaciga ugrozio si svoju i tudu sigurnost i da se nesto desilo ni osiguranje ti nije duzno nista placat.
Ppamet u glavu i prestani se zejebavat.
--- Kraj citata ---
a gle, lako je bit general poslije bitke.. znam da sam zaj*** stvar, al jbg. koliko puta u životu misliš bolje da nisam ovo, bolje da nisam ono.. bitno da je glava cijela, za kaznućemo lako.. :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju