Tehnički kutak > Garaža
CPI Aragon GP50 low budget
aragonY:
Očistio danas vario formalno malo, rolice su se vec počele trošiti ali ionako idu nove unutra uskoro pa sam ih samo vratio nazad. Pokušao sam upaliti na onoj standardnoj postavci karba(šaraf smjese na dva kruga od dna i šaraf ler gasa malo više zavrnut) no nije išlo dok nisam stavio prst na lulicu tako da sam na kraju šaraf smjese ostavio na otprilike 3/4 od potpuno zavrnutog da se ne bi gasio, svjećicu nisam provjeravao, budem to sutra gledao. Akumulator mi je riknuo, ne drži struju uopšte pa mi nema brojeva na displeju ne znam kako sad ubrzava sutra će biti malo usporedbe sa prijateljevim Aragonom, osjetim da još nije to to, nova centralna će dati pravi osjećaj preporoda serijale a Hebo R i ZX da ne spominjem..
https://www.dropbox.com/s/a599bfw9d18mgpc/20151218_152321.mp4?dl=0
:toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:
avr freak:
i svakako poštelaj ler gas, previsok ti je ;)
aragonY:
--- Citat: avr freak - 18 Prosinac, 2015, 23:11:29 ---i svakako poštelaj ler gas, previsok ti je ;)
--- Kraj citata ---
Znam, znam. Ovo je bilo napamet, cim je upalio dva tri puta gas i daj mobitel da vam snimim ;D
Corector:
Do koliko okretaja ide ovaj aragon?
aragonY:
Ako me pamćenje dobro služi, vrti do 7400-7500 pa spadne na 7000 kroz ubrzanje.. do nekih 35kmh ubrzava solidno ,start nije toliko sjajan posto je kvacilo u komi, nakon toga ide ono lagano ubiranje brzine
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju