Ostalo > Razne offtopic teme :)
RC NITRO tko sve vozi?
giannelli:
zahvaljujuci dimenzijama remena mislim da sam dosao do Americkog proizvodjaca OFNA, koji proizvodi model OB4, princip mi se cini isti, sve zgleda slicno, sad jedino sto me moze seznut je pozicija motora na podu šasije, milimeter lijevo desno mijenja duzinu remena. :dontknow:
http://www.rcscrapyard.net/ofna-ob4-slimline.htm
giannelli:
dosla prinova u garazu, od clana Josip Marijanovic, šasija tamiya tt01 sa karoserijom od z350.
naime kako je ta 350z karoserija malo siroka vise odgovoara carsonu, tako da je on pocascen novom karoserijom, a tt01 je dobio staru subaru karoseriju, ionako su drift gume na njemu. ako se slomije nije steta. :dontknow:
a i brutalno izgleda subaru, u podu :laughing7:
skupilo se toga :toothy11:
JosipMarijanovic:
--- Citat: giannelli - 14 Prosinac, 2015, 18:12:37 ---dosla prinova u garazu, od clana Josip Marijanovic, šasija tamiya tt01 sa karoserijom od z350.
naime kako je ta 350z karoserija malo siroka vise odgovoara carsonu, tako da je on pocascen novom karoserijom, a tt01 je dobio staru subaru karoseriju, ionako su drift gume na njemu. ako se slomije nije steta. :dontknow:
a i brutalno izgleda subaru, u podu :laughing7:
skupilo se toga :toothy11:
--- Kraj citata ---
subaru izgleda brutalno :)
Matija97:
Kolko dugo nisam vidio stock tt-a...dns vise ako nemas kut prednjih kotaca pod 90 stupnjeva i cs najmanje 1.8 nije to to,vec ekipa lagano prelazi i na rwd ;D nekad sam se bavio time al brzo prode.. :toothy3:
JosipMarijanovic:
--- Citat: Matija97 - 14 Prosinac, 2015, 23:01:16 ---Kolko dugo nisam vidio stock tt-a...dns vise ako nemas kut prednjih kotaca pod 90 stupnjeva i cs najmanje 1.8 nije to to,vec ekipa lagano prelazi i na rwd ;D nekad sam se bavio time al brzo prode.. :toothy3:
--- Kraj citata ---
hahah taj stock tt je odnosio pobjede i pobjede protiv svakakvih cuda tehnologije. dok nije na zabranjenu listu dolazila jedna po jedna stvar koju sam ja imao. prvo je bila karoserija jer sam vozio ford f 150. onda su bile vrste guma...... :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju