Ostalo > Razne offtopic teme :)
Najgluplje price koje ste culi od ljudi s njuskala
JogFromYamaha:
--- Citat: ---Citat: JogFromYamaha - Danas u 15:20:00
Uuu ti kaj dojdu gledat su najjaci od svih.
I ja sam imao lika koji je dosao gledat i gledat na kraju je kupio skuter al gledao je dobrih sat i pol.
Al nije se htio vozit al gledaao i gledao
A najbolja je ekipa koja dode gledat bez para i cudw se dok im velis da ne trose tvoje vrijeme i da samo produze hahha
Je, a kaj bi trebal dojt, ne pogledat nekaj kaj kupuje i iskeširat pare sam tak?
Jbg, dok kupuješ nekaj, prvo dobro pogledaš kaj je, pa ak ti se ne sviđa produžiš dalje, ko i u dućanu.
--- Kraj citata ---
naravno da smijes pogledat
al da stojis at i pol pred strojem neces ga ni upalit nego stojis i buljis u njega
ne zelis se provozati ni nista samo stojis na mjestu ko zaliven u tisini i blejis u jednu tocku je malo strange
skky:
Zvao lika za Jet force, skut ima 5000 km, pitam ga jeli mjenjao rolice i remen, kaže meni on hladno da se to mijenja na 20 000 km i da se ja ne kužim u skutere, ja ono rekoh bok, čujemo se nikad!
Ares2009DM:
Najbolja mi je priča dok sam bio kupac.
Zovem za malagutia f12 50 i ispitujem,sve 5 navodno...Ali kaže mi lik da se skuter ne može probati jer je "konzerviran" za zimu i da je ispustio ulje iz mašine. I da kilometri nisu stvarni već su to kilometri otkad je stavio novi cdi,jer kad se stavi cdi sve se resetira... :laughing7:
Ali uzeo sam ga ipak,dobio ga za nekih 250 eura..Bio je šrot,al ostavio je i dobrih uspomena :happy3:
giannelli:
kada pitas covjeke za zamjenu...
on odgovori ne hvala,
a ja njema, zasto?? :dontknow: :toothy3: :drunken_smilie:
eladio:
--- Citat: Grale - 17 Prosinac, 2015, 17:09:11 ---... ko i u dućanu.
--- Kraj citata ---
..u dućanu samo pogledam da li je novo ili neke sitnice.. (eventualno obuca, odjeca, jbg to ne ide bez probe :D )
inace doma sam vec sve pogledao i vec znam sta zelim, i u ducan dodjem samo "preuzet" :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju