Tehnički kutak > Garaža

VXR 200 by onil94

<< < (18/22) > >>

onil94:
Evo danas je palo i prvo, pravo glancenje sa spuzvom pjenom i miniwash-em  :headbang:

Da bezveze ne otvaram novu temu, zanima me kako namjestiti kut dugog svjetla, kratko mi je dobro ali dugo je jako nisko, a ovjde ima samo jedan sraf za stelanje koliko vidim I neki savjet kako bi bilo najlakse promjenit zarulje jer je ovdje stvarno usko.

firkefica:
zarulje vadis tak da far skines dolje
a meni je dugo pak previsoko hahah

onil94:

--- Citat: firkefica - 29 Siječanj, 2016, 16:05:31 ---zarulje vadis tak da far skines dolje
a meni je dugo pak previsoko hahah

--- Kraj citata ---

Da to sam i mislio da bi trebalo skinut far. A za namjestanje jel znas kak se to dela, jer meni baca skoro isto kao i kratko i jos malo u desno??? :help:

Corector:
Nema ti tu pojedinacnog podesavanja, moras si nac kompromis. Meni je kratko maksimalno podignuto, a dugo je pak malo previsoko, tak mi je najbolje, doduse ja imam far koji koristi 35W zarulje.

onil94:

--- Citat: Corector - 29 Siječanj, 2016, 16:27:15 ---Nema ti tu pojedinacnog podesavanja, moras si nac kompromis. Meni je kratko maksimalno podignuto, a dugo je pak malo previsoko, tak mi je najbolje, doduse ja imam far koji koristi 35W zarulje.

--- Kraj citata ---

Hmmm a nist onda budem jedan dan skinuo far malo ga proucit da vidim kaj se tu da napravit ako to ne uspije onde mozda prebrikam da kad upalim dugo oba svjetle pa kad mi treba vise svijetla upalim, jer ovako nema smisla kad nemam koristi od dugog.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju