Tehnički kutak > Garaža
naš nex 250
steeef:
--- Citat: rkonfic - 03 Prosinac, 2015, 15:54:23 ---naš zato kaj ga je kupil stari a bumo ga vozili i on i ja , a ova prva slika felgi nemam pojima od kud nekaj sam krivo stisnul. Da na estetici treba poradit ljušti se boja na nekim mjestima , a gume me valjda čekaju? ;D
--- Kraj citata ---
ma napisal sam to zato jer svaka druga tema pocinje sa posvojnom zamjenicom MOJ :icon_biggrin: govorim opcenito..
kofer je bil u cijeni..kupljen nov skupa sa skuterom
rkonfic:
Da kofer je u cijeni. Danas pošprical sve crne hrapave plastike sa kokpit sprejom i puno su ljepše sad.
Poslano sa mog GT-I9100P koristeći Tapatalk
avr freak:
prebriši plastike poslije toga kokpit spreja pamučnom krpom obavezno.
Ljeti nikad ne zaboraviti jer će plastike izblijediti, pogotovo na suncu!
rkonfic:
nisam dugo ništ pisal u temi pa da malo rezimiram dojmove. Skuter ise sasvim solidno iako ja nisam uspel dostič maksimalnu brzinu koja je ostala na vurici 139 km/h uvek mi lupi u blokadu.Vozi se sasvim dobro,malo je slab za dvojicu pogotovo kad smo stari i ja , ali krajnja sa nama sasvim zadovoljavajuča 120-125 po vuri.Potročnja oko 5 litri uglavnom oštra.Udobnost hm-moram probat i neke druge skutera malo na dalje da morem procijenit ali meni nije baš udoban. X9 je daleko udobniji.Do sad napravljeno 1600 km od 3 mj. promjenjene gume i ulje i filter naravno. :headbang:
rkonfic:
U subotu malo veči test Nexa Križevci -Malinska. Stari se spremil i gas 3 i pol ure sa jednim stajanjem .Bez problema .
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju