Ostalo > Razne offtopic teme :)
Kud zimi na biciklisticki weekend? hrv-slo
giannelli:
--- Citat: balki - 01 Prosinac, 2015, 15:41:18 ---Cres pamtim po kamenjaru, livadicama i suhozidima.
...otvori se kapija progura bicikl, zatvori kapija pa tjeras do sljedece kapije... Posto se radi o privatnim terenima i pustenim ovcama obavezno zatvarati sve kapije za sobom :headbang:
Istra je predivna za bicikliranje a posto su im sve trke i maratoni bili pod pokroviteljstvom turisticke zajednice vjerujem da ces na info pultevima dobit super savjete i mape. Otoci i Istra osiguravaju super klimatske uvjete ovak kasno naspram kontinenta i Slovenije.
Ponesi rezervnu vanjsku gumu, rezervnu zracnicu i Tip-Top fleki + ljepilo za njih :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
mislim da cu se odluciti za istru ipak, ionako sam vazda htjeo posjetiti grobnik, buzet pa cu iskoristiti sve za to, usput malo i snijega vidim i dobro je. :laughing7:
http://s4.postimg.org/pbm63lobh/IMAG1456.jpg
ovo je moja. jos prije nego sto krenem na turneju zelim promijeniti vilicu i rotore. s tim jedino imam sada probleme.
JogFromYamaha:
ako bude za vikend ovako oko 8C ja idem na bled
Corector:
U jbt, ocekivao sam neki extra bajk, karbon, mega oprema i tako to. Skoro bi ti se mogao i ja pridruziti onda :icon_biggrin:
giannelli:
--- Citat: Corector - 01 Prosinac, 2015, 22:15:29 ---U jbt, ocekivao sam neki extra bajk, karbon, mega oprema i tako to. Skoro bi ti se mogao i ja pridruziti onda :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
da vozim karbon ramu i fullsuspension mislim da bi od motora imao CBR u garazi a ne sr50r :toothy12: nista idemo se organizirati ''MOJSKUTER BICIKLO VIKEND!'' 2016
bled mi je isto bio uzi izbor, i za njega najvise i jesam, no ako zamete snijeg nisam siguran bili se gore proveo. svakako cu prostudirati jos malo vrmeenske prognoze :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju