Općenito > Propisi

Kupac nije odjavia skuter?

<< < (5/5)

Tomi_ZG:
Aj dobro ipak si se izvuko,sad za vikend zapij i požderi te novce od sreće  :laughing7:

Al nikad mi nije bilo jasno(govorim općenito) da ljudi prodaju skuter bez odjave vjerovajući kupcu koji može napravit puno pi*darija koje se tebi nasade poslije na grbaču pa se onda vadi okolo,valjda se svi pomame na novce,to je vj. jedini razlog  :dontknow:
Tak je i meni za bivši skuter neki klinjo s parama odma htio vozit kao bude on to riješio,mada sam mogao odma spremit keš u džep reko sam mu samo ti prošeći dalje.

ljubo46:
Eto jesam ti rekao.. :icon_thumright:

Corector:
Jesam ti i ja rekao :icon_biggrin:

ivano_007:

--- Citat: Tomi_ZG - 02 Prosinac, 2015, 10:26:08 ---Al nikad mi nije bilo jasno(govorim općenito) da ljudi prodaju skuter bez odjave vjerovajući kupcu koji može napravit puno pi*darija koje se tebi nasade poslije na grbaču pa se onda vadi okolo,valjda se svi pomame na novce,to je vj. jedini razlog  :dontknow:
--- Kraj citata ---

Moj jedini i najveći problem je taj šta ja uopće nisam zna proceduru prilikom prodaje, mislia sam napraviš kupoprodajni i to je to. Kad istegne rega (il ako nije registriran), kupac napravi papire na svoje ime i vozi dalje

--- Citat: ljubo46 - 02 Prosinac, 2015, 10:59:02 ---Eto jesam ti rekao.. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---

Je je, Ljubo je prvi reka da tu nema logike :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju