Tehnički kutak > Garaža
luna vision 2 blackedition..chinarelli-minarelli(base)
steeef:
ma jasno,samo ocu rec da ti nije bezveze govoril o srebrnom iglicastom..ak je u tome i ak se bavi s tim onda sigurno ne radi s kineskim smecem..
miha12357:
E u tome je stvar...znam tog covjeka otkad sam poceo sarafit motore...on je u tom poslu godinama ima servis za motorke, kosilice vanbrodske motore...a sto je najbolje kad mu spomenes kineza skutera dobro sto te ne istjera iz dvora hahaha...
Corector:
AC 70 nesto najomrazenije sto postoji, ako ides na performanse. Pogotovo jer nista konkretno daje, i jos kad krene cvikati, lijepiti i te seme, di ces gore.
Ajde nekako AC150 malo nabudzen i poslozen prolazi, ali sve ispod je standard, a ne tuning.
Al nadam se da ce te sreca posluziti sto je jedan od vaznijih faktora :icon_thumright:
ljubo46:
--- Citat: Matija97 - 26 Studeni, 2015, 20:11:07 ---
--- Citat: ljubo46 - 26 Studeni, 2015, 19:57:54 ---a koliko si km s tim napravio? puno je sad tu pitanja zasto se to desilo :toothy3:
od podmazivanja odgovarajuceg, i da li je pri ugradnji dovoljno podmazan..
da li je klipnjaca uredu, bolcna, na koliko okretaja je radio i sl.
--- Kraj citata ---
Stavljen je pocetkom sedmog mjeseca,isti dan stavljena je i nova novcata radilica.Podmazan je toliko da je prvih 15minuta skuter dimio ko lokomotiva kolko je sve bilo podamazano uljem..Vrtio se na nekih 11-12(lagat cu jer nemam obrtaljku) i predeno je s tim mozda 2 soma.Prije svake voznje grijan,ako i nije,nije odma przen nego tek nakon 40-50 stupnjeva.Ja ne krivim tu proizvodaca ali ocu rec da je to ocito sve stvar srece ili serije izrade.Da me opet pitas koji iglicasti bi uzo vj bi opet uzeo taj isti s6 jer ima siri kavez i kako sam vec rekao to me spasilo da iglice izlete van i poderu radilicu,termogrupu i ostalo..
--- Kraj citata ---
e jbt ga sad..za te okretaje jedino u obzir dolazi 12mm radilica i iglicasti..pa nemozes od tog malog 10mm ne znam sta ocekivat na tim okretajima..razumijes.. :icon_thumright:
miha12357:
--- Citat: Corector - 26 Studeni, 2015, 22:37:08 ---AC 70 nesto najomrazenije sto postoji, ako ides na performanse. Pogotovo jer nista konkretno daje, i jos kad krene cvikati, lijepiti i te seme, di ces gore.
Ajde nekako AC150 malo nabudzen i poslozen prolazi, ali sve ispod je standard, a ne tuning.
Al nadam se da ce te sreca posluziti sto je jedan od vaznijih faktora :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Znam da je zracnjak sranje...ali ja iz principa necu vodenjaka..pun ih je forum...ja ocu dokazat da se i ac moze dovest do savrsenstva...ak nis drugo imam zivaca :happy6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju