Tehnički kutak > Garaža
luna vision 2 blackedition..chinarelli-minarelli(base)
Matija97:
--- Citat: ljubo46 - 26 Studeni, 2015, 19:25:01 ---prebacio sam ti temu u garazu jer joj nije mjesto u projektima... :toothy11:
a sto se tice iglicastog vidim da ne znas koji je, savjetujem ti da kupis novi jer to nije za igrat na minarelliu, uzmi malossi, polini ili stage 6 inace bi moglo biti havarije ubrzo.
--- Kraj citata ---
Nisu ni ti brendirani iglicasti vise sto su nekad bili.Evo jednog danas skinutog(stage 6,onaj siri i to je spasilo ostatak masine od havarije jer bi inace izletile iglice van)..Ne znam vise kome vjerovat ::)
ljubo46:
a koliko si km s tim napravio? puno je sad tu pitanja zasto se to desilo :toothy3:
od podmazivanja odgovarajuceg, i da li je pri ugradnji dovoljno podmazan..
da li je klipnjaca uredu, bolcna, na koliko okretaja je radio i sl.
miha12357:
Trazio sam iglicasti pun krac kod krese se nemogu precudit da ima s6 malossi i te marke...oni znaju sam za rms...to nisam htio uzet...vec sam kod nekog bosanca majstora uzo bio je 80 kn...i neki po 27...kak je on meni reki da je taj za 80 za visokoturazne masine s nekim srebrnim kavezom..inace covjek se bavi s tim 35 god...
ljubo46:
ne znam, ne bi se bas igrao s time..mnogi su se opekli s no name iglicastima..
jedini za kojeg mislim da bi morao biti "dobar" uz ove gore navedene je INA iglicasti
Matija97:
--- Citat: ljubo46 - 26 Studeni, 2015, 19:57:54 ---a koliko si km s tim napravio? puno je sad tu pitanja zasto se to desilo :toothy3:
od podmazivanja odgovarajuceg, i da li je pri ugradnji dovoljno podmazan..
da li je klipnjaca uredu, bolcna, na koliko okretaja je radio i sl.
--- Kraj citata ---
Stavljen je pocetkom sedmog mjeseca,isti dan stavljena je i nova novcata radilica.Podmazan je toliko da je prvih 15minuta skuter dimio ko lokomotiva kolko je sve bilo podamazano uljem..Vrtio se na nekih 11-12(lagat cu jer nemam obrtaljku) i predeno je s tim mozda 2 soma.Prije svake voznje grijan,ako i nije,nije odma przen nego tek nakon 40-50 stupnjeva.Ja ne krivim tu proizvodaca ali ocu rec da je to ocito sve stvar srece ili serije izrade.Da me opet pitas koji iglicasti bi uzo vj bi opet uzeo taj isti s6 jer ima siri kavez i kako sam vec rekao to me spasilo da iglice izlete van i poderu radilicu,termogrupu i ostalo..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju