Tehnički kutak > Tuning skutera
Stage6 streetrace minarelli
Cup Racing:
i ja znam par ljudi koji hvale peugeot 206 kao najbolji auto, ali to ne mijenja cinjenicu da je auto g#vn% :toothy12:
Vec svako zna da je streetrace kit koji je imo gresku u proizvodnji i zbog toga je hrpi ljudi cviko, ovisi koju seriju pogodis, mozes vozit milijun kilometara a moze cvikat svakih 5 min.
MarinM:
--- Citat: Cup Racing - 26 Studeni, 2015, 14:31:16 ---i ja znam par ljudi koji hvale peugeot 206 kao najbolji auto, ali to ne mijenja cinjenicu da je auto g#vn% :toothy12:
Vec svako zna da je streetrace kit koji je imo gresku u proizvodnji i zbog toga je hrpi ljudi cviko, ovisi koju seriju pogodis, mozes vozit milijun kilometara a moze cvikat svakih 5 min.
--- Kraj citata ---
To je istina :toothy11: ali evo mogu ga preporucit jer znam da kupujem opet bih njega uzeo ;D
deni-scott:
--- Citat: Cup Racing - 26 Studeni, 2015, 14:31:16 ---i ja znam par ljudi koji hvale peugeot 206 kao najbolji auto, ali to ne mijenja cinjenicu da je auto g#vn% :toothy12:
--- Kraj citata ---
Mislis da bi serijska nova radilica mogla to trpit?? :icon_scratch:
Cup Racing:
Replicu bez problema, sport pro ovisi koji auspuh jer trazi nesto malo vise okretaje od streetracea i replice.
Ja bi bez razmisljanja uzeo replicu, da se nac za 200 €, a i manje. Istina streetrace kosta samo 150€, ali opet ak se nesto dogodi opet si na cijeni replice (a vjerovatno i duplo vise). Replica je najbolji kit na trzistu sto se tice omjera cijene/kvalitete/snage/potrosnje/dugotrajnosti. Da slazem neki gradski setup bez ikakvog razmisljanja bi uzeo replicu i Yas R ili C16 City.
ljubo46:
Bojim se da bide cvik jako brzo...to su kitevi koji bas ne prastaju pocetnicke greske...i potrebno je vece iskustvo i znanje u stelanju karba i ostalih komponenti.. :icon_thumright:
A ti kako hoces..
Hocu ti ustedjeti novac i zivce..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju