Tehnički kutak > Česta pitanja o stylingu

Poliranje providne plastike

(1/2) > >>

aragonY:
Zastitna plastika tacho-a (ne znam kako je nazvati, recimo to ovako:plastika koja je providna i pokriva kazaljku i dashboard od prasine i ostalih vanjskih faktora) mi je nekako "mrljava" ukratko ruzna je i dva tri puta sam noktom presao preko nje slucajno pa su ostale linije koje se ne daju skinuti ciscenjem a grublje metode ne smijem prakticirati jer cu je izgrebati totalno.. kako da to sredim?  :notworthy:

miha12357:
Nece ici ja sam nosio te plastike staklaru i staklar mi slozio od stakla...ovo sto imas na njemu je pleksiglas i nebus ga mogo ispolirat...ak se ne varam pozutila su jel?

aragonY:
Nije pozutilo vec samo ima tih sitnih parnica pa se malo vide kad se svjetlost prelama preko njih. I ima nekakva kao mrlja ispod kao sto ostane od vode, to je mozda nekad bila rosa tu pa se osusila

miha12357:

--- Citat: aragonY - 26 Studeni, 2015, 11:31:15 ---Nije pozutilo vec samo ima tih sitnih parnica pa se malo vide kad se svjetlost prelama preko njih. I ima nekakva kao mrlja ispod kao sto ostane od vode, to je mozda nekad bila rosa tu pa se osusila

--- Kraj citata ---

Najbolje ti je stakla ja sam tak slozio i nema problema...s vrucim ljepilom i silikonom zamazo...voda nemoze proc a i cisto je...i nece pozutit nikad...

dario3:
A zasto ne probas sa abrazivnom pastom za poliranje farova na autima i opcenito poliranje plasticnih povrsina

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju