Tehnički kutak > Skuter projekti

Speedfight 2 AC 70cc

(1/5) > >>

alentje:
Pozdrav,

Polako se vec sprema za ljeto  :icon_biggrin: setup ce biti sledeći:

Malossi Sport 70cc AC
Leo Vince ZX - sada Stage 6 Pro Replica
Stage 6 Sport Pro variator
Getriba polini sekundar 16/44 - trazim sekundar od AC-a a primar od LC
Dellorto 19mm PHBG
Malossi VL9 lamelni ventil
Malossi x-special remen M 6112735

Danas je znaci stigao Malossi kit i montiran je već :D u fazi razradjivanja još uvijek ali osjetim da ide kao nevrijeme. Još se treba nabaviti neki karb i to ce biti solidan sport setup. Kroz projekt ce biti detaljno stelovanje prenosa da bi i ostalim pežol vozacima moglo pomoći

Sto se tice stylinga, treba doci neki undertail, polirati ce se dekl i ubrzo ce pasti lakiranje plastika. Razmisljam jos o boji  :icon_scratch: , prijedlog?

Ubrzo slike kada se bude lakirao  :toothy12:

Komentari prijedlozi i pohvale ovdje : http://forum.mojskuter.com/index.php/topic,104519.0.html

alentje:
Treba uskoro stici Malossi x-special i dellorto 17.5. Cilj mi je da dokažem da se i iz pežo mašine može izvući solidne snage  :laughing7: . Jos uvijek se kontam dali da uzmem Stage 6 CNC remenicu, priča se da je dosta bolji odaziv gasa.

Juce i danas su bile duge voznje u cilju razradjivanja i malo sam se poigrao oko štelovanja, 6g rolnice vrti u prazno, sa 7.5g je vec bolje.

Pozz  :headbang:

alentje:
Nisam odavno pisao o projectu pa sada krece jos zavrsni radovi spremanja za sezonu :D. Narucena je Stage 6 Pro replica auspuh i danas je stigao, odmah se primjeti da je motor dobio snagu na vecim obrtajima jer u pocetku kad je sa starim spuhom prevrtavao sada ima najvise snage, trebaju lakse rolnice. Izduvna grana je puno sira u odnosu na stari ZX.

17.5mm delly je nabavljen ali nije jos montiran jer se motor nije puno vozio a nisam imao vremena. Takodjer je sjeo bocni nogar prije par dana :). Lakiranje bi trebalo ici uskoro. Uskoro par slicica trenutnog stanja.

alentje:
Danas sam uspio naci vremena da malo postelam variomat. Sve rolnice koje sam imao 16x13 su bile prelagane, u krugu 4g. Onda od 6g hvali jedna rolnica :toothy10:. Uzeo sam onda 3 x 7.5g I 3 x 6g. Odmah se osjetio nenormalna razlika izmedju ZX-a I Pro replice mada je jos stelovanje napamet uradjeno, motor fino ulazi u obrtaje i ima super zvuk :icon_biggrin:.
Preporucujem svima koji imaju slican setup na Pezou da uzmu ovaj spuh BEZ DVOUMLJENJA .

Uskoro par slika..

alentje:
Posto ste trazili slike trenutnog stanja evo par fotki koje sam nasao dok je bila voznja na stazi u Zaluzanima kod Banja Luke. Sutra ce doci vise slika.

najjaci je drzac za telefon, posto mi je sajla pukla to sam privremeno montirao

Par slika od proslog ljeta, dok je jos ZX bio.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju