Općenito > Propisi

Poziv na Sud - zastara

<< < (7/18) > >>

SF2 Freak:
Hvala Tomy gembaći od ranog jutra se truse :D

A piše da zbog istećene prometene i osiguranja. Ali to piše onak po člancima pa sam ja tražio. Uglavnom minimalno 7000kn kojih od mene neće vidjeti , bar ne u skorije vrijeme.

JosipMarijanovic:

--- Citat: SF2 Freak - 11 Studeni, 2015, 11:31:37 ---Hvala Tomy gembaći od ranog jutra se truse :D

A piše da zbog istećene prometene i osiguranja. Ali to piše onak po člancima pa sam ja tražio. Uglavnom minimalno 7000kn kojih od mene neće vidjeti , bar ne u skorije vrijeme.

--- Kraj citata ---

ako nevide 7000kn onda ce viditi vise kasnije. kamate na to samo rastu. gori su od lokalnih kamatara

Tomi_ZG:
Kad moraš na sud?

SF2 Freak:

--- Citat: JosipMarijanovic - 11 Studeni, 2015, 14:52:33 ---
--- Citat: SF2 Freak - 11 Studeni, 2015, 11:31:37 ---Hvala Tomy gembaći od ranog jutra se truse :D

--- Kraj citata ---

ako nevide 7000kn onda ce viditi vise kasnije. kamate na to samo rastu. gori su od lokalnih kamatara

--- Kraj citata ---
Mogu kamate meni biti i 10 milijardi ali niti to nebudu vidli :D , jer casha nemam. Nemreš od nekog tražiti nekaj kaj nema i nije u mogućnosti to nabaviti.

25.11. saslušanje.

JosipMarijanovic:

--- Citat: SF2 Freak - 11 Studeni, 2015, 15:31:18 ---
--- Citat: JosipMarijanovic - 11 Studeni, 2015, 14:52:33 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
Mogu kamate meni biti i 10 milijardi ali niti to nebudu vidli :D , jer casha nemam. Nemreš od nekog tražiti nekaj kaj nema i nije u mogućnosti to nabaviti.

25.11. saslušanje.

--- Kraj citata ---

Naravno da mogu i hoce. Cim se negdje zaposlis i pocnu ti sjedati place na racun odma ce ti nastupiti blokada. I imovinu ti mogu oduzeti. Ako imas auto ili skuter na sebe a imas. I prodaju ga za sicu neku koju netko ponudi i ti opet moras razliku platiti. Svasta oni mogu kad hoce.

Jesi ti dobio lovu od odstete od nesrece od zenskinog osiguranja?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju