Tehnički kutak > Garaža
Moj Derbi GP1 250i
Nikola46:
Evo da se i ja pohvalim, premda je od kupnje proslo dosta vremena.
U drugom mjesecu sam kupio GP1 250i od clana foruma cosa_wp. Skuter je bio u odlicnom stanju, za pristojnu cijenu.
Ovako je izgledao kad je kupljen
Nakon kupnje na skuteru sam naprvio servis, ulje, filter, kompletan prijenos, akumulator i nove gume. Uz to za registraciju sam morao postavit orginal nosac tablice,pa sam ga nakraju i ostavio, kupio sam neke male retrovizore, jer su orginalni uzasni i hrapave plastike preljepio nekim 5d karbonom
File 80:
Odlično izgleda :)
Imaš li još koju sliku ovog 5d karbona?
Nikola46:
Evo ovako, uslikana rola, ali na slikama nije ni priblizno dobro kao uzivo. Izgleda ko pravi polirani karbon, al je folija malo deblja od one mat 3d, pa je kompliciranije za ljepljenje
Cup Racing:
kak ti se pokazala ta folija protiv vremenskih uvjeta. One obicne su nakon godinu dana na suncu ispucle i pocele se ljustit. Jel to s ebaya ili si uzimo neku skupu tipa 3m? Inace mogo si malo napisat svoj osvrt na skuter, kao neku recenziju, dobre i lose strane i dal ima tak "nekvalitetne" plastike kako svi pricaju...
Nikola46:
Foliju sam uzeo na ebay-u, a na skuteru je neka dva mjeseca, tako da neznam kakva ce bit nakon godinu dana. Na proslom skuteru imao onu mat 3d i nakon godinu dana bila je ko nova, nigdje nije popucala, a na netu sam cito da je bitno kod stavljanja pazit da se nerastegne previs(oko 20% najvise) i da se nepretjeruje sa zagrijavanjem.
Sto se osvrta na skuter tice, ja sam prezadovoljan. U gradu troši malo manje od 4L, a na otvorenoj cesti oko 3L. Bio sam ljetos do Kupresa u BiH(nekih 350 km ima do tamo) i bio sam uvjeren da ce bit jako neudobno, a nakraju je ispalo da mi vise dupe utrne u autu nego na skuteru. Plastike jesu nekvalitetne, ali samo one hrapave s "unutarnje" strane, jako su mekane i noktom se moze pisat po njima. Uz to mali vizir ispred satova dosta vibrira u leru i isto vrijedi za tu plastiku na koju sam stavljao karbon.
Nekih drugih zamjerki nemam, jedino mi je u pocetku znalo curit gorivo iz rezervara kad ga napunim do vrha, pa sam poskidao plastike i ispalo je da curi na brtvi senzora razine goriva, nju sam ocistio, namazo nekom diht maso i od onda vise ne curi.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju