Tehnički kutak > Tuning skutera
Yasuni R štelanje
JosipMarijanovic:
--- Citat: steeef - 06 Studeni, 2015, 23:50:40 ---lazu minimalno 10 na sat na nobim runnerima :icon_biggrin:
al i medju njima ima onih koi lazu vise ili manje,ne pokazuju bas identicno..
tak da usporedjivat te satove na pedesetkama runneru sa bilo koim drugim digitalnim satovima je ne realno..
bilo je i onih koima je pisalo na satu 110 da ide sa zx-om i multivarom,a realno ak je bilo 90 to je bilo super
nastelan nikak,95 dizna u orginal karbu sa zicanom rms gljivom,koma
[/quote
2014-2015 runner sa onim novim dizajnom sata laze od 2-5km/h po gpsu. Njih su bas precizno napravili.
--- Kraj citata ---
ljubo46:
i od mog sogija runner 2009 ne laze puno :icon_biggrin: :icon_thumright:
anabellas:
--- Citat: avr freak - 07 Studeni, 2015, 00:25:20 ---i meni na vxru dere oko 10 krivo.. ak niš drugo ljepo je vidjeti brojke :toothy12:
runner ide super, samo još poštelati taj prijenos malo i to je to. Ima jako ugodan i tiši zvuk naspram
Zxa kaj mi se sviđa, izgled ne moram ni spominjati opće.
--- Kraj citata ---
Marketing cisti :)
Meni je nrg lago od 5-10 u krajnjoj
Iso 112 po satu (102gps)
Sent from my D6603 using Tapatalk
steeef:
--- Citat: JosipMarijanovic - 07 Studeni, 2015, 08:42:56 ---
--- Citat: steeef - 06 Studeni, 2015, 23:50:40 ---lazu minimalno 10 na sat na nobim runnerima :icon_biggrin:
al i medju njima ima onih koi lazu vise ili manje,ne pokazuju bas identicno..
tak da usporedjivat te satove na pedesetkama runneru sa bilo koim drugim digitalnim satovima je ne realno..
bilo je i onih koima je pisalo na satu 110 da ide sa zx-om i multivarom,a realno ak je bilo 90 to je bilo super
nastelan nikak,95 dizna u orginal karbu sa zicanom rms gljivom,koma
--- Kraj citata ---
2014-2015 runner sa onim novim dizajnom sata laze od 2-5km/h po gpsu. Njih su bas precizno napravili.
--- Kraj citata ---
znam to,radil sam nedavno jednog..sa drevom,yasuniem i multivarom ide 106 po to novoj vurici..dobro je kaj tabla biljezi max speed..a i puz je onaj magnetni sa senzorima pa je sat precizniji
zrakoplovac:
Moj u top speedu 112 po satu, 101 gps-a...
Al recimo pri brzinama od oko 60 laže za 8 :)
A na multivaru, ljubicasti je must have, i rolice 6.1-6.4 na drevu i tjt
Sent from my iPhone using Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju