Tehnički kutak > Tuning skutera

Odabir ispuha- Gianelli, LeoVince TT, Laser, Technigas?

<< < (3/5) > >>

avr freak:
da, i jedino ljubičasti dolazi u obzir jer se on najbolje pokazal tako da druge ne treba ni isprobati  :icon_thumright:

ja nisam imal vario vozio sam na serijskom dok nisam prodal skut, dalje neznam ni kako je ni di je.
jedno vrijeme sam pokušaval gurnuti zeleni gore ali očaj teški..

P.S.
tu je još, to bi se moglo i zaključati haha
http://forum.mojskuter.com/index.php/topic,66541.msg910879.html#msg910879

Kenny_Cro:
Help! Narucio sam variomat i dosao je sve 5 al nije dosla bolcna uz njega. Dali pase sa originalnog varia? Zaj#bo me je lik  :hmh:

Kenny_Cro:
I da, kopao sam po PIKu ( bih oglasnik) i nisam nasao nikakav auspuh osim lasera i technigasa. Ima li iko od vas ikakav spuh tt zx ili gianelli? Imam rodbinu u ZG..

onil94:

--- Citat: Kenny_Cro - 05 Studeni, 2015, 19:01:11 ---I da, kopao sam po PIKu ( bih oglasnik) i nisam nasao nikakav auspuh osim lasera i technigasa. Ima li iko od vas ikakav spuh tt zx ili gianelli? Imam rodbinu u ZG..

--- Kraj citata ---

Imam ti ja budem ti u PM poslao link  :hello:

Kenny_Cro:
Pozz, nabavio sam jos obaveznih djelova koje znam da ce ici gore. Ljbicasti centralni i set federa, ispolirao i ocistio multivar. Ali mislim da u mene nije nova masina mada su plastike nove, imam onaj trokutasti filter i normalni auspuh ne savijeni i mislim da mi je Karb dell-12? Mjenja li se onda setup sa sportskim spuhom i multivarom?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju