Općenito > Generalno o skuterima

Gilera vs. NRG - razlika u velicini skutera

<< < (3/8) > >>

Antares:
hah alfa to si poceo kemijat jer si jucer sjeo na mog jel? :)

Neznam... meni se u saloni runner ucinio dosta vecim... konkretno volan mi je viši, a razmak izmedu ramena i volana veci pa su mi ruke dosta ispruzenije

SlowRider:
Drukciji je dozivljaj kad vozis novi runner i novi nrg, meni novi runner bolje lezi.

3alfa3:

--- Citat: Antares - 26 Rujan, 2008, 14:54:54 ---hah alfa to si poceo kemijat jer si jucer sjeo na mog jel? :)
--- Kraj citata ---

da

--- Citat: Antares - 26 Rujan, 2008, 14:54:54 ---Neznam... meni se u saloni runner ucinio dosta vecim... konkretno volan mi je viši, a razmak izmedu ramena i volana veci pa su mi ruke dosta ispruzenije

--- Kraj citata ---

Sve 5, al pogledaj sliku...
Ovo za razmak ramena i volana... Ovisi kako sjedis na kojem sjedalu. Mozda je na Runneru vozacki dio sjedala dulji, iako na slici ne izgleda tako

Antares:
da pogledao sam sliku tako da niti meni nije jasno, al evo ovako, sljedeći put kad dodem ćeš sjedit malo na svom i onda preći na moj pa ćemo vidit

3alfa3:

--- Citat: Antares - 26 Rujan, 2008, 14:59:22 ---da pogledao sam sliku tako da niti meni nije jasno, al evo ovako, sljedeći put kad dodem ćeš sjedit malo na svom i onda preći na moj pa ćemo vidit

--- Kraj citata ---

Vozio sam ja i crnog runnera sa replicom 70ccm i RR spuhom na 19 karbu i jedino sto sam primjetio je da je na runneru prednji kraj laksi jer se u zavoju treba malo vise naprijed postaviti kako bi guma imala cvrst kontakt sa pologom. A i dizanje na zadnji je bilo skoro na gas iako je skuter (zbog spuha ako niceg drugog) bio ipak slabiji od mog. Na mom NRG-u nema teoretske sanse da digne prednji kotac na startu na gas.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju