Ostalo > Foto, video, music...
Sta slusate od 80'
scemby:
--- Citat: Dirk23 - 02 Siječanj, 2009, 00:34:26 ---
--- Citat: kiza-iz-kvarta - 02 Siječanj, 2009, 00:20:43 ---pohvaljujem jedinog čovjeka koji sluša prave stvari X-Thuga........RUN D.M.C IN THA PLACE TO BE.....dj run,jam master jay and tha homeboy D
meni je zakon ona stvar iz 80-ih od CINDY LAUPER-GIRLS JUST WANNA HAVE FUN
--- Kraj citata ---
LoL, ma nije bad man, gay it's ok :icon_thumright:
Dire straits, u zadnje vrijeme
--- Kraj citata ---
Super je ova od Cindy Laupher, a i Direstraits-i su odlicni, pogotovo pjesma Brothers in arms
Dirk23:
--- Citat: scemby - 02 Siječanj, 2009, 02:12:11 ---
--- Citat: Dirk23 - 02 Siječanj, 2009, 00:34:26 ---
--- Citat: kiza-iz-kvarta - 02 Siječanj, 2009, 00:20:43 ---pohvaljujem jedinog čovjeka koji sluša prave stvari X-Thuga........RUN D.M.C IN THA PLACE TO BE.....dj run,jam master jay and tha homeboy D
meni je zakon ona stvar iz 80-ih od CINDY LAUPER-GIRLS JUST WANNA HAVE FUN
--- Kraj citata ---
LoL, ma nije bad man, gay it's ok :icon_thumright:
Dire straits, u zadnje vrijeme
--- Kraj citata ---
Super je ova od Cindy Laupher, a i Direstraits-i su odlicni, pogotovo pjesma Brothers in arms
--- Kraj citata ---
Da, ona duza pogotovo, a i ona MTV, isto nenadjebiva, i sultans of swing, dobri su, mnogo, mnogo dobri :drunken_smilie:
kiza-iz-kvarta:
da ne izostavimo,tu je i ona pjesma kao stvorena za pleskanje.....SAMANTHA FOX-TOUCH ME,i wanna feel you body......ahuhahh
do jajčeka je i ona od one plave chick iz francuske,mislim da se zovu DESIRELES,a stvar je VOYAGE,VOYAGE...........a i RAMONESI imaju par dobrih stvari iz tog razdoblja-PET SEMETERY!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju