Općenito > Generalno o skuterima
Serdarevic vs ostali auspusi
black-rox:
Istina nemam ni ja neke koristi samo da mi se motor lijepo čuje i dobro ide i top mi lijepo izgleda :icon_thumright:
2TDottore:
--- Citat: black-rox - 26 Rujan, 2008, 19:39:07 ---Istina nemam ni ja neke koristi samo da mi se motor lijepo čuje i dobro ide i top mi lijepo izgleda :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ni to nije lose.zato ti kad svako jutro vidis serdarevica kako lijepo lezi na motoru odma ti popravi raspolozenje. :icon_biggrin:
black-rox:
--- Citat: 2TDottore - 26 Rujan, 2008, 19:40:49 ---
--- Citat: black-rox - 26 Rujan, 2008, 19:39:07 ---Istina nemam ni ja neke koristi samo da mi se motor lijepo čuje i dobro ide i top mi lijepo izgleda :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ni to nije lose.zato ti kad svako jutro vidis serdarevica kako lijepo lezi na motoru odma ti popravi raspolozenje. :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Da samo sada je taj serdarević na motoru sav pogužvan pa kad ga vidim dođe mi da plačem :sad3:
goga100:
dobro oce li ko meni odgovoriti
2TDottore:
--- Citat: goga100 - 26 Rujan, 2008, 19:44:34 ---dobro oce li ko meni odgovoriti
--- Kraj citata ---
sta si ono pitao.vec smo zaboravili kolko smo se prepirali. :icon_biggrin: ak se radi o tome sta mislis da ce se nesto desit na motoru ak stavis otvoreni auspuh ili dal dobijes granu sako kupis serdarevica.Odgovor na ovo prvo ti je da se nemre nis dogodit ak ti napravi normalan auspuh,ali ak oces jako otvoreni mogli bi pocet gorit ventili.Odgovor na ovo drugo je da uz kupnju topa dobijes samo top bez grane a granu posebno placas.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju