Tehnički kutak > Tuning skutera

Koji auspuh?

(1/4) > >>

deni-scott:
Pozdrav koji auspuh na minarelli (aerox)
SETUP:
Malossi sport 70
malossi multivar
serijski remen
dellorto 17,5mm
serijski filter
serijska radilica

ajmo prijedlozi

aragonY:
A zasto svi idemo prvo na kit pa tek onda prelazimo na ostale komponente  :toothy12:
Koga god pitas za spuh reci ce ti isto : Yasuni R, Leo Vince TT, Leo Vince ZX, Gianelli Reverse, Gianelli Shot i sl. Koji god od njih uzmes neces se pokajati, prenos ti je bitan na to obrati paznju..

anabellas:

--- Citat: aragonY - 23 Listopad, 2015, 22:27:00 ---A zasto svi idemo prvo na kit pa tek onda prelazimo na ostale komponente  :toothy12:
Koga god pitas za spuh reci ce ti isto : Yasuni R, Leo Vince TT, Leo Vince ZX, Gianelli Reverse, Gianelli Shot i sl. Koji god od njih uzmes neces se pokajati, prenos ti je bitan na to obrati paznju..

--- Kraj citata ---

sve moze samo shot ne moze 
grale kaze sestra je sestra al yasuni je yasuni  ;D

aragonY:
Grale nije nista pogresno rekao  :toothy12: ne znam kakvo je stanje u HR ali u BiH naci Yasuni je nemoguca misija. Kao da se samo ceka da izadje novi oglas na netu i prodano je za par minuta. Za one malo dubljeg dzepa, tu je naravno scooter attack  :frajer:

deni-scott:
Nisam prvo kupio kit,nego sam skupio skut za jeftine novce koji ima ovaj setup da lik nije niti znao,rastavio sam sve klip i karike promjenio cilindar ko nov nigdje riseve,na njemu je bio nardo to sam skinuo i to moram prodat jer je prejak,mislim kupiti negi gianelli jer su jeftini a dobri barem tako cuo  :icon_scratch: :icon_scratch: :laughing6: pa sam mislio gianelli rekord ili mozda gianelli extra v 2 vasa misljenja o ta dva spuha :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju