Tehnički kutak > Styling skutera

El.dizanje sjedista

<< < (2/3) > >>

avr freak:
ne mogu ni ja naći di je pisal o tome, u njegovoj temi nije.. hm hm..

javi mu se na pm, ridi77 mu je nick pa pitaj objasnit će ti sigurno  :)

aragonY:
Aa hvala vam decki zaboravio sam da imam jedan amortizer od gepeka kombija (stari mijenjao oba iako je jedan bio dobar). To je negdje baceno u garazi, valjda nadjem. Probati cu sta iskemijati ne zauzima prostor sirok je oko 1-1.5cm samo trebam vidjeti da li moze stati duzinom toothy9:  :headbang:

anabellas:
otvori video na 2:50

da se slozit dok je sic zatvoren da odma sam otvori do kraja bez pomagaca

mogo bi si ja to probat za kofer slozit iz fore  :toothy3:

aragonY:
Nasao sam amortizer ali je prejak odnosno moram se gotovo citavom tezinom tijela nasloniti da bi se amortizer poceo uvlaciti a izvlaci se lagano. Kako ga omeksati? Ovaj nacin sa drugog klipa ne moze jer nemam taj otvor  kao oni vec samo nosac sa rupom da se stavi saraf kroz nju  :icon_scratch:

anabellas:

--- Citat: aragonY - 23 Listopad, 2015, 20:09:43 ---Nasao sam amortizer ali je prejak odnosno moram se gotovo citavom tezinom tijela nasloniti da bi se amortizer poceo uvlaciti a izvlaci se lagano. Kako ga omeksati? Ovaj nacin sa drugog klipa ne moze jer nemam taj otvor  kao oni vec samo nosac sa rupom da se stavi saraf kroz nju  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

tvoj vjerojatno nema regulaciju , uzmi novi kostaju 2 eura http://iverpan.hr/okov-za-namjestaj/podizni-okov/podizac-plinski-easy#

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju