Ostalo > Razne offtopic teme :)

Tucano urbano hlače

<< < (3/3)

JogFromYamaha:
te hlace su namjenjene da ti skocis u njih s hlacama s kojima hodas po gradu i da se prepeljas bez da ti se jaja zaljepe za sic od hladnoce

ako decki ( ne curice) voze to na dostavi a ispod imaju traperice i ne smeta im onda sluzi svrsi, al nije to zamjne za pravo odjelo

anabellas:

--- Citat: Grale - 22 Listopad, 2015, 20:16:35 ---
--- Citat: anabellas - 22 Listopad, 2015, 19:10:46 ---
--- Citat: Grale - 22 Listopad, 2015, 18:43:27 ---Kolko si ti imo tih dekica kad si jednu prodo korektoru, a drugu dajtehu?

Btw., jel to nemeš maneken na slikama? :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

di si procito da sam prodo diteku? hhh
imo sam jednu jedinu  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
Pa zahvalio ti se dajteh na drugom forumu ;D

--- Citat: JogFromYamaha - 22 Listopad, 2015, 20:06:34 ---kod mene te hlace dostavljaci pice nose dosta
i vele da je dosta dobro

--- Kraj citata ---
Znači dobro je i za ženske  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Ahaa dajteh, ja mislio da na diteka mislis  :icon_biggrin:
ujedno si me i podsjetio da postoji drugi forum , nisam krocio tamo  dugo  :toothy3:

Valter: hlace su hlace to je tocno, sad mi prvotni cilj da vidim dal ove tucano valjaju da ih cura sebi uzme jer se smrzava pa cu ja odlucit njih ili hlace bas  :icon_thumright:

anabellas:
Bilo je malih modela pa smo curi kupili samo , dojam: lagano i brzo postavljanje , toplo i nema vise kukanja meni je hladno  :laughing7:
ja još važem hlače ili to , ak dodu hlace na akciju sad zimsku mogle bi neke modekine proc , ako ne bude ovo  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju