Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Vivafight 180cc BB

<< < (19/53) > >>

mhr-team:
hehe... nije peugeot toliko loš, pogle samo haca  ;D ;D ;D ;D ;D
hrga, samo naprijed, jedva cekam da vidim vivacity sp 180  :icon_thumright: :notworthy: :icon_thumright:
de mi reci sta je sa one mutacije u speedfighta? ocel bit prednja maska os speedya il?

black-rox:
Iskreno ja gori scooter nisam u životu radio od peugeta,a nebi ga nikad ni uzeo raditi da mi nije frend,inače ko mi dođe s tim ja ga potjeram odmah :toothy9:

mhr-team:
zato ja i hrga stavljamo pia odnosno mina masinu  ;D ;D ;D ;D ;D

black-rox:

--- Citat: mhr-team - 11 Siječanj, 2009, 01:34:08 ---zato ja i hrga stavljamo pia odnosno mina masinu  ;D ;D ;D ;D ;D

--- Kraj citata ---
To se traži ili piaggio ili minarelli ovaj francuz skineš i baciš pod prvi kamion koji naiđe tako da nebi slučajno šta ostalo od njega xD :laughing9: :laughing9:

neer:
jao hrga hrga.imat ces ti muku brate stim nosacem evo ja danas upalio skut da malo pogledam nesto i stavio sic i spustio ga snogara vibracije su uzasne.vise odvratne nego uzasne...nabavio sam si slupanu ramu od sp-a i uskoro ide centralni selen i serijski nosaci od sp-a..ovo nece funkcionirat vjeruj mi..morat ces nesto drugo iskemijat.ako meni s 125 masinom stvara takve vibracije kak ce tebi 180 sve se bojim da ces skakat po cesti.samo da te upozorim da odma probas naci neku sp ramu slupanu ili nesto sastrane pa zavarit to...ja sam pomaknio paljenje za 4 mjesec  :laughing6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju