Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Vivafight 180cc BB

<< < (13/53) > >>

Hrga:

--- Citat: apriliatuner - 21 Studeni, 2008, 21:57:02 ---a znači radi se kako dolaze hladniji dani,pozz

--- Kraj citata ---

radi se vec uff dugo  :)

neer:
sram te bilo ja se perem ti mi curu baris haha ..dobra ti ova boja narancasta bit ce bolesno dobro je to deda povario .sad samo cekaj kad moj poso pukne kad sve porazbacam po garazi. :laughing6:

Bruno1990:
bolestan projekt..iskreno nisam ih puno vidito vivacity-a slozenih..ovo ce biti jedan od bolijh..svaka cast.. :icon_thumright: :notworthy:
a..oce biti kakvih prerada na plastikama i to..??..oce past drag volancek ili??..sve u svemu polako..s projektom  :headbang:

Hrga:

--- Citat: Bruno1990 - 22 Studeni, 2008, 09:39:03 ---bolestan projekt..iskreno nisam ih puno vidito vivacity-a slozenih..ovo ce biti jedan od bolijh..svaka cast.. :icon_thumright: :notworthy:
a..oce biti kakvih prerada na plastikama i to..??..oce past drag volancek ili??..sve u svemu polako..s projektom  :headbang:

--- Kraj citata ---

Plastike su vec pola u preradi maknio sam one gadne zmigavce naprijed velike i undertail imam od prije treba malo sredit, maknit iza rep... sad moram i kadu srezat do pola  :laughing6: i tako

a drag je vec gore

Bruno1990:

--- Citat: Hrga - 22 Studeni, 2008, 09:52:02 ---
--- Citat: Bruno1990 - 22 Studeni, 2008, 09:39:03 ---bolestan projekt..iskreno nisam ih puno vidito vivacity-a slozenih..ovo ce biti jedan od bolijh..svaka cast.. :icon_thumright: :notworthy:

--- Kraj citata ---

Plastike su vec pola u preradi maknio sam one gadne zmigavce naprijed velike i undertail imam od prije treba malo sredit, maknit iza rep... sad moram i kadu srezat do pola  :laughing6: i tako

a drag je vec gore

--- Kraj citata ---
..da oni zmigavci su bas veliki..super..to ce biti nesto spešl..svaka cast.. :icon_tongue: :icon_thumright:
..a koji drag je gore?? milim koja marka??..imas kakvu sliku..to se fino stajat na vivi :binkybaby:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju