Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Vivafight 180cc BB

<< < (6/53) > >>

pitaNS:
lepo je sve odradjeno  :icon_thumright:  :icon_thumright:  :icon_thumright: svaka cast! ! !

--- Citat: Drnda-1 - 28 Rujan, 2008, 12:19:02 ---da li se od poliranja po bloku moze dobiti ista osim boljeg odaziva na gas, jer ako bi stavljao midrace nije mi problem preko zime turpijati ako znam kakvi su rezultati

--- Kraj citata ---

pa sta bi ti vise od boljeg odaziva na gas...
bolji je protok smese konstantno, znaci smesa lakse i brze dodje do mesta gde treba da sagori... to je poenta svega...

Hrga: pregradu iz usisa si maknuo vidim.... Da li je to sigurno bolje? ? ?  :icon_scratch:

Drnda:

--- Citat: pitaNS - 28 Rujan, 2008, 12:28:16 ---
--- Citat: Drnda-1 - 28 Rujan, 2008, 12:19:02 ---da li se od poliranja po bloku moze dobiti ista osim boljeg odaziva na gas, jer ako bi stavljao midrace nije mi problem preko zime turpijati ako znam kakvi su rezultati

--- Kraj citata ---

bolji je protok smese konstantno, znaci smesa lakse i brze dodje do mesta gde treba da sagori... to je poenta svega...

--- Kraj citata ---
to sam i mislio, jer ako je bolje imati glatke blokove onda ce takvi i biti...a koliko si platio obradu cyl, ako se smije reci

Hrga:

--- Citat: pitaNS - 28 Rujan, 2008, 12:28:16 ---lepo je sve odradjeno  :icon_thumright:  :icon_thumright:  :icon_thumright: svaka cast! ! !

--- Kraj citata ---

Hrga: pregradu iz usisa si maknuo vidim.... Da li je to sigurno bolje? ? ?  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

sigurno bolje ;)

@drnda: nemoj polirat blokove, prodi samo sa 100 smirglom posto ce ti smjesa biti u kapljicama ako ispoliras blokove...

pa nisam nista platio obradu cilindra, uzeo sam polovan vec obraden i ja ga jos malo doradio...

hac:
vidim fino napreduje  :icon_thumright:.......ležaje imaš oba SKF C3,al ovaj manji je rumunjski ili bugarski SKF ,ja sam ih već ugrađivao i OK su ležaji

Hrga:

--- Citat: hac - 28 Rujan, 2008, 14:47:25 ---vidim fino napreduje  :icon_thumright:.......ležaje imaš oba SKF C3,al ovaj manji je rumunjski ili bugarski SKF ,ja sam ih već ugrađivao i OK su ležaji

--- Kraj citata ---

thx ;) samo me zanima ako imas mozda kod ili samo da sa dimenzijama odem tamo u trgovinu? i ako znas cjenu otprilike?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju