Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Vivafight 180cc BB

<< < (47/53) > >>

Drnda:
ma znam... ali meni stayling vive nikako ne pase, ali posto je zvijer pod dupetom, onda neka bude i izvana....

hrvoje majic:
aj najbolje sad uzet božićno drvce i na njega stavit mašinu od sp-a to je jednostavnije nego ovo što ti govoriš staćeš mixat 5 motora u jednog to je ipak malo previše....

neer:
jbt sve cesce i cesce citam sve se pocelo stavljat bb masine na 50ccm ...a ja mislio bit ce to nesto unikatno na kraju k**ra* svaki dripac moze stavit to smece gore..hrga lepo lepo odkad je propao onaj deal s jurinim sr-om ti navalio oces i oces sr-ku ,,,,pa mogo si ju i prije napravit sam heheheh :frajer: pusiona

Drnda:

--- Citat: hrvoje majic - 03 Rujan, 2009, 02:40:08 ---aj najbolje sad uzet božićno drvce i na njega stavit mašinu od sp-a to je jednostavnije nego ovo što ti govoriš staćeš mixat 5 motora u jednog to je ipak malo previše....

--- Kraj citata ---
a nije bas tako.. kombinirao bi najljepse dijelove od skutera.. kuzis, stayling srediti a masina je vec sredjena,...

Hrga:
ma ovo mi je super sad... samo kako benny kaze treba stavit felge od sr-a i nist vise...

u subotu je valjda gotova maska :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju