Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Vivafight 180cc BB

<< < (34/53) > >>

neer:

--- Citat: fatal1ty - 31 Ožujak, 2009, 12:53:54 ---si ti uspio spojiti da ti rade svijetla ili bravica ?

j#bote ja ko u mraku tapkam po tim žicama kao da samo na jednu dobiva struju lud sam već nemogu ništa radit dalje bez toga,haltam već mjesec dana žice mi okolo vise ko s božićnog drvca a struje nigdje za svijetla,a bravicu spojit...haha to je opća umjetnost

a ja sam mislio da je problem nosač složiti  :laughing6:

--- Kraj citata ---
pa da svi misle da je najteze nosac rjesit ti si super napravio stavio serijski i mirna bosna..meni je hrga spojio struju od sp180 na moju peugeot bravicu

fatal1ty:

--- Citat: neer - 31 Ožujak, 2009, 22:14:24 ---pa da svi misle da je najteze nosac rjesit ti si super napravio stavio serijski i mirna bosna..meni je hrga spojio struju od sp180 na moju peugeot bravicu

--- Kraj citata ---

Da to zavisi o bravici...moja na roxu ima tri žice,a SR 150 ima 4 žice i sad nemam pojma dragog kak ću to spojiti,dobio sam da se na kontakt gasi,znači obrnuto neg kak treba i drukčije nikak,imam plan kak to složiti i nije to problem,već neznam sad za svijetla kako da složim da ima struje jer isto mislim da to preko bravice ide nešta koliko sam skužio tak da se ona pale samo kad je dan kontakt.Ali imam jednu žicu viška...um da...neznam nešt ću izmislit

neer:
ma da se to sredit nabavis sheme isntalacija i pegla zasto ne nabavis bravisu od sr-ke i mirna bosna  :dontknow:

fatal1ty:

--- Citat: neer - 01 Travanj, 2009, 13:45:10 ---ma da se to sredit nabavis sheme isntalacija i pegla zasto ne nabavis bravisu od sr-ke i mirna bosna  :dontknow:

--- Kraj citata ---

zato šta će to ličiti na kram,pitanje je dali bi pasala na moj štel moro bi nešta kemijati a i tko zna di bi u plastikama završila sigurno negdje u pički materini,a drugo srka nema otključavanje sica preko te brave

Hrga:
a od novog runnera, on ti ima otkljucavanje sica preko bravice gore...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju