Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Vivafight 180cc BB

<< < (4/53) > >>

Hrga:

--- Citat: mhr-team - 26 Rujan, 2008, 23:37:23 ---sve 5. samo naprijed šabaju :D:D:D

--- Kraj citata ---

e da de mi reci jel ti se zurilo danas ili nisi htjeo vise ostat ?  :laughing6: :laughing6: a jesi skuzio mog didu  :laughing6: nemate tu sta vidit sve je rastavio  :laughing6:

Hrga:
sta nema komentara  :(

mhr-team:
ma zurilo mi se kuci, starcima reko da sam zavrsio u 11 a kuci doso tek u 4, hehehe... a bio je i onaj frenda pa... 
dida je car  :icon_biggrin: 

neer:

--- Citat: Hrga - 26 Rujan, 2008, 23:44:04 ---
--- Citat: mhr-team - 26 Rujan, 2008, 23:37:23 ---sve 5. samo naprijed šabaju :D:D:D

--- Kraj citata ---

e da de mi reci jel ti se zurilo danas ili nisi htjeo vise ostat ?  :laughing6: :laughing6: a jesi skuzio mog didu  :laughing6: nemate tu sta vidit sve je rastavio  :laughing6:

--- Kraj citata ---

dida je najjaci haha haha to od dide gace aaa??  :laughing1:

Hrga:
evo jucer sam dosta posla rjesio, uglavnom isturpijo blokove, sredio pera prema na cilindru da prate blok, usis sredio, one kao zlj#bove ispod pera u bloku isto... treba jos finishirat  ;)

Ocisceni blokovi:

(568 KB)

(575 KB)

(553 KB)

(611 KB)

Replica (malo sredena pera, narx je to sredio ja samo sredio lagano da ide fino prema bloku) :

(525 KB)

(530 KB)

(581 KB)

Blokovi: (treba zavrsnu obradu bacit, nisam imo 100 smirgla, ovako izgleda lose... )

usis:

(603 KB)

oni zlj#bovi ispod pera:

(589 KB)

(617 KB)

eto to je to, evo jos par slika...

(524 KB)

punooooooo aluminija :D :D :D

(623 KB)

(565 KB)

eto to je to, moram sutra otic po lezajeve... e da u bloku su bili jedan NTN taiwan lezaj i jedan SKF  :D moram vidit dali ima za uzet SKF u toj dimenziji, mislim oba dva..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju