Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Vivafight 180cc BB

<< < (21/53) > >>

Hrga:

--- Citat: hac - 11 Siječanj, 2009, 18:41:17 ---ha tak to ide ....za dječicu lego kockice.......

--- Kraj citata ---

nosac je kemijan oko tjedan dana razmisljanja, trazenja po netu  i tako... i nakraju moram jos dokraja zavrsit nacrt u cad-u  :)

neer:
ma jbs autocad i to crtkaranje meni je narx dao inspiraciju uskoro rama od sp-a na stol olovka,metar i varenje nosaca od sp-a na peugeot ramu to je najbolje rijesenje.

Hrga:
ja moram vidit, to bi i ja napravio... samo moram smislit ako to napravim kako sredit nosac da moze opet po potrebi pezo masina gore  :) al imam viziju  :)

neer:
gle ili ces skakutat ili ces se vozit ko covijek..istina je da je u leru zivlji ali ovaj moj nosac sto sam napravio ja nije za uporabu jednostavno nemoze izdrzat te vibracije.nece puknit on nece se savit vec jednostavno upravljivost je zak**ra* a i princip rada ovjesa je poremecen vise rupa bi trpio nosac nego amortizer jer stoji pod cudnim kutom a nemozes ga drukcije namjestit.ili piss sistem sto je nemoguce napraviti s obzirom na kolicinom mjesta s kojim raspolazes ili nosac od sp-a li fxr-a sto je pun pogodak  :icon_thumright:

S.F. sf2:
je moguce slozit na speedfight ramu centralni amortizer s 180cc masinom i navarenim nosacem ko narx?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju