Tehnički kutak > Tuning skutera
Generic xor- pianje cdi
ichko:
E ovako da pitam,imam u planu uzeti cdi bez blokade od clana foruma dino sk, e sad kako da znam imam li uopste blokadu cdi-ja da ne bih bacao novce bezveze...neki kazu ako skuter ide nizbrdo kolko i po ravnom onda ima blokadu,e sad meni po ravnom sad ide izmedju 50 i 55 a nizbrdo 60,cak mrvicu preko,e sad, CPI ima blokadu na cdi-ju,sto mislite ima li i moj generic tu blokadu i ako ima kolko cu dobiti stavljanjem drugog cdi-ja....da napomenem da moj skuter jos ima blokadu na auspuhu (izduvna grana je sa duplom krivinom),cisto zbog onoga da na ravno ide 50-55 a nizbrdo malo preko 60
SlowRider:
To se osjeti dok sjednes na skuter da imas el. blokiran CDI. I nece se razvrtiti.
ichko:
Ima skinutu blokau sa variomata,i kad sam je skinuo isao je 5kmh vise nego sa njoh,mozda je to znak da se nece zavrtit pa da je blokiran,sto mislis...
SlowRider:
--- Citat: ichko - 25 Rujan, 2008, 20:32:24 ---Ima skinutu blokau sa variomata,i kad sam je skinuo isao je 5kmh vise nego sa njoh,mozda je to znak da se nece zavrtit pa da je blokiran,sto mislis...
--- Kraj citata ---
inace kada skines prsten i skines slijepe cijevi sa auspuha treba ici barem 20km/h brze.
ichko:
Ovaj sigurno ne ide preko 62-63 po ravnom i sa granom be blokade,probao sam od prijatelja i provjero,onda bi trebao da ima jel...a uzecu ovaj cdi pa sto mu bog da...valjda bude da je moj sa blokadom a da cu staviti bez nje pa ce ici bolje,usput tj u isto vrijeme cu namontirati granu bez blokade pa cemo vidjeti kako se ponasa
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju