Tehnički kutak > Tuning skutera

Runner 50 SP - Yasuni R

<< < (15/17) > >>

3alfa3:

--- Citat: Hrga - 28 Rujan, 2008, 16:24:05 ---
--- Citat: 3alfa3 - 28 Rujan, 2008, 16:22:11 ---To bi pomoglo, ali ja to nebi vozio. Previse truda, a nista koristi. Radje staviti rezo spuh pa makar i polovni ZX

--- Kraj citata ---

pa je, ali za prvu ruku moze proci, evo npr. hac jesi vidio koliko je izvuko iz malossi sporta i serijskog spuha...

--- Kraj citata ---

Ovisi koji je kit i koji spuh. Base kit i spuh tipa "bacvica" mogu voziti bez problema. Ali ovaj novi piaggio spuh je katastrofa i ne isplati ga se preradjivati.

dino_sk:

--- Citat: SlowRider - 27 Rujan, 2008, 20:25:04 ---
--- Citat: ichko - 27 Rujan, 2008, 20:18:06 ---Pa jeli moguce da neams vecu krajnju brzinu,mom prijatelju runner 2008 godiste nista nije radjeno samo skinute blokade,i ide 86-87 po ravnom,po satu...
Moguce zbog vjetra da je isao sporije,sigurno moze brze,i kad su vec obrtaju bili 10600 na pocetku a sad 9800,sigurno su jos malo vise mogli ici makar na 10000...

Koje je godiste tvog runner,moze li biti da iamju razlike u masinama medju godistima

--- Kraj citata ---

Ako taj runner ide 92km/h onda je to odlicna brzina.

--- Kraj citata ---
pa moj je i vise isao sa zx-om  :laughing7:

dino_sk:
Antares  pa ide ko lud  :icon_thumright: :icon_thumright:

ipak je to runner  :headbang: :headbang:

Antares:
Ma ja sam super zadovoljan. Najviše mi se sviđa što on kad ide npr. 60kmh i vozim se iza auta, super potegne ako ga oću prestić.

SlowRider:
Ja sam nedavno slozio f15 sa multivarom i zx-om i isao je 98 po njegovoj cuki koja inace pokazuje do 100.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju