Općenito > Propisi
aplikacija za dojave građana
Tomi_ZG:
Ma sve pet ak je baš nekaj ko ovo da npr. tuku nekog,al sad će ljudi to koristit da se svete nekom jer su iskompleksirani i sl.
eladio:
Ja na to gledam ovako: i dalje mi ne mogu nista :) ..uredno parkiram, uredno vozim, dajem zmigavac i kad sam sam na raskrizju itd itd.. Uopce ne vidim neki problem.
S druge strane kretena koliko hoces, od prometa, preko huligana, pa dalje nastavi niz.
Ps
..dobro je sto je u najavi da ce i policija imati kamere, sve po PSu..
Pps
..slusam da su negdje (mislim u kanadi nisam siguran) dozvolili ljudima da umjesto osobne imaju cip, e to je vec druga stvar i ni malo mi se ne svidja
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
luna500rr:
Meni se ovo svidja i odavno je trebalo ovako raditi...ovo je malo silovno al neke ljude bez ovog neces naucit kulturi...jos bi svakom tko slika nesto ovako i to policija kazni dao nagradu 50-100kn jer ce se u protivnom slikat samo ljudi koji se ne vole, al za 50-100kn ce bit ko prvi curi tome divojka, ko sad s bocama
3alfa3:
Presretat ljude na cesti, pogledat jel imaju instaliranu tu aplikaciju i ako imaju - drukeri su. Razbit ko beba zvecku :toothy12:
Grale:
--- Citat: 3alfa3 - 14 Listopad, 2015, 11:50:49 ---Presretat ljude na cesti, pogledat jel imaju instaliranu tu aplikaciju i ako imaju - drukeri su. Razbit ko beba zvecku :toothy12:
--- Kraj citata ---
Napravljen screenshoot tvojeg posta, sad si naj#bo :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju