Ostalo > Razne offtopic teme :)

Bravo stefonja?

<< < (7/8) > >>

ivano_007:

--- Citat: Tomi_ZG - 14 Listopad, 2015, 18:56:16 ---Jog priznaj kaj si dao za mito  ;D

--- Kraj citata ---

Rekao je meni da je dao 2 puta :toothy12:

Edit: Nije otkriveno kome je "dao" mito

TomTomislav:
Grale glup si , svrha je tog da takvim nacinom kojim se vi obracate clanovima je seljacka i odbija i ljudi odlaze s foruma , a uz to ni ne kupuju nista s web-a , opet minus vlasniku.
Kao drugo nevidim svrhu liste , barem ih ima tu petorica koji su na ocigled seronje i zavaljali bi svakog i nemaju liste , jer neko pametan od modova si s njim na ti.
Opet nije moja briga , imam svoj krug ljudi s kojima poslujem , jer ovdje su svi jebaci za lipu , il klinci..

Grale:
Onda koji k**ra* radiš tu? Jedini jebac za lipu si ti, barem što se da iščitati iz nekih postova članova koji su trgovali s tobom?
Kojim se tonom obraćamo članovima? Takvi ko ti ni ne zaslužuju ljepši ton, kak se ti obraćas prema drugima na forumu, tak se i drugi prema tebi.
Ponavljam, nemaš jedan tehnički pametan post na forumu i ti si se nasel pametovat o nečemu? Imaš njuškalo pa idi tamo trguj i žali se njihovim adminima za nepravilnosti i prevare, jer ovo nije oglasnik nego skuter forum, gdje poznanici mogu lako, jednostavno i povoljno razmjenit djelove, tj. barem se tako nekad radilo dok se nisu na forumu počeli skupljat takvi poput tebe koji su u forumu vidli priliku za zaradu prodavajuci smeće.

TomTomislav:
Ocito si jak na rijecima virtuala , dodji do mene pa pojasni kaj te muci .
Ti znas kaj ja prodajem , kad budes imao ti to kaj ja imam i kolko imam onda se javi.
Nemoj mi izgigravat nekog mangupa s tim kaj ima naslov moderatora ,.
Ja cu trgovat di ja ocu , a to kaj ste vi nespodobni i ismijavate se sa iskusvima u trgovinima , i glumite nadrkane policajce da nekom ubacite crvenu listu , a istovremeno stitite svoje frendove koji ljude zahebaju.
A moji postovi govore sto govore , ja radim i nestignem citati forum vec pregledam poruke i obnovim oglase , a i nema kaj pametno jedna te ista pitanja.
I nemoj me izazivat o prodaji dijelovi kakve ja prodajem , tko je trgovao samnom osobno il bilo kako zna kakve prodajem , jos jednom te pozivam da ako imas problema psojetis vrapče bolnicku il dodji do mene da rijesimo tvoje probleme....

Grale:
Ti imaš iskustva s vrapcanskom bolnicom pa mi možeš koji savjet dodijelit, pa da riješiš moje probleme?

Daj se spameti malo, kolko ti tvoj razvijeni mentalni sklop u tim godinama to dozvoljava, i razmisli malo, kaj bi ti ja ili neki drugi moderator trebali napravit?
Ako je neko na crvenoj listi koji k**ra* trgujete s njim?
Nije dobro dok je neko na listi, nije dobro ni dok nije.
I navedi mi te članove koji bi trebali bit na listi, a nisu, i koji su to njihovi prijatelji moderatori koji ih štite? Ili opet baljezgas samo tek tolko da se praviš pametan?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju