Ostalo > Razne offtopic teme :)

Bravo stefonja?

<< < (3/8) > >>

eladio:
..ima tamo onaj popis pa cu pitati sve redom :P

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

steeef:
i meni trebaju neki vruci dijelovi za kineze,pa bar da jos to nabavim haha

ljubo46:
Meni ce isto trebat dijelova za sp-eja  :laughing7:

Grale:

--- Citat: TomTomislav - 14 Listopad, 2015, 07:46:44 ---Bravo , komentiras nekaj da se nekaj poduzme po pitanju seronja u trgovini i evo

Takvim stavom ce svi otic od kojih ovaj forum zivi , koji kupuje na webu i donosi vam plaču ,.
Samo znate seruckat i bahatit , pogotovo ti stef , kad neko nekog zajebe velis sam si kriv skime si trgoval.
Ukini trznicu i amen.
poz

--- Kraj citata ---
Ma kakva plaČa?
Koja je svrha tvojeg postojanja na forumu? Prodavanje dijelova za kadet? Nemaš niti jedan pametan post u tehničkom kutku, a kamoli u projektu nekom.

Ja ne kužim koji je tvoj mentalni sklop? Trebali bi štef i ja ić ko Jay & Silent Bob po kućama i tražit vaše pare?
Jbt jel imate crvenu listu, ako je neko na crvenoj listi, nemoj trgovat s njim i čao.

Najbolje da se tržnica i makne, jer kolko vidim i ovi koji su bili pošteni su se maknuli i prodaju samo po njuškalu, isto ko i ja, jer nam se neda zajebavat s ekipom koja misli da smo crveni križ i da dijelimo dijelove džabe (mada sam ih x puta poklonil, ali normalnim ljudima).

--- Citat: eladio - 14 Listopad, 2015, 10:54:04 ---..moram ici stavit oglas da kupujem lijevi far za accenta , tako da neka jos ostane  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
Trebam ja prednji branik za Getz-a, tak da mogli bi otvorit samo tržnicu za Hyundai dijelove ;D

3alfa3:

--- Citat: eladio - 14 Listopad, 2015, 10:54:04 ---..moram ici stavit oglas da kupujem lijevi far za accenta , tako da neka jos ostane  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Crni eladio, sta uradi?  ;D

--- Citat: Grale - 14 Listopad, 2015, 11:37:59 ---Trebam ja prednji branik za Getz-a

--- Kraj citata ---

Ti isto....  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju