Općenito > Generalno o skuterima
yasuni r vs c16
perica_46:
--- Citat: black-rox - 10 Siječanj, 2009, 01:12:30 ---I ovaj R možeš na midrace,samo je dosta slabiji od c16,a c16 bez beda na replicu i raditi će ti bez prerada sasvim ok :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
eo ja se ubacujem posto mi dolazi c16... znaci, c 16 moze radit i na neprerađenoj repliki?? vec sam pitao, hoce li biti velika razlika u odnosu na prijasnjeg zx-a??
PROOF:
u bit ce razlike uh.......... :hello:
black-rox:
--- Citat: perica_46 - 11 Siječanj, 2009, 00:53:21 ---
--- Citat: black-rox - 10 Siječanj, 2009, 01:12:30 ---I ovaj R možeš na midrace,samo je dosta slabiji od c16,a c16 bez beda na replicu i raditi će ti bez prerada sasvim ok :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
eo ja se ubacujem posto mi dolazi c16... znaci, c 16 moze radit i na neprerađenoj repliki?? vec sam pitao, hoce li biti velika razlika u odnosu na prijasnjeg zx-a??
--- Kraj citata ---
Da razlike i to velike,i naravno da može raditi na neprerađenoj replici,ja ti imam c21 na s6 s malim preradama i radi super,ubrzo će on na full tuning pa ćemo vidjet onda :icon_thumright:
area mf:
sori što se ubacujem na temu,da ne otvaram novu jel nardo spuh ok za TPR-a?hvala
seba:
--- Citat: area mf - 11 Siječanj, 2009, 13:32:15 ---sori što se ubacujem na temu,da ne otvaram novu jel nardo spuh ok za TPR-a?hvala
--- Kraj citata ---
ja mislim da bi mogao bit dobar,ali c16 bi bio bolji na tpr-u :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju